Чілдрен Кінофест: переможцям виплатять до 20 тисяч

Чілдрен Кінофест: переможцям виплатять до 20 тисяч

Укрінформ
VІ Чілдрен Кінофест відбудеться в Україні 31 травня - 9 червня 2019 року. Цього тижня фестиваль завершує прийом робіт на Конкурс дитячих фільмів.

Про це повідомляє прес-службафестивалю.

“У рамках фестивалю вже втретє пройде Конкурс дитячих фільмів. За традицією, переможців визначать українські кінематографісти – режисерка і сценаристка Марина Степанська, режисер та сценарист Аркадій Непиталюк та акторка Ірма Вітовська. Прийом робіт на участь у конкурсі триває до 21 квітня 2019 року. 10 найкращих стрічок будуть показані в рамках фестивалю по всій Україні. Переможці конкурсу будуть відзначені призами від 5 до 20 тисяч гривень”, - ідеться в повідомленні.

Ознайомитися з умовами участі можна на сайті Чілдрен Кінофесту.

Як зазначається, до конкурсної програми фестивалю увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, відібрані командою Чілдрен Кінофесту на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків. Поза конкурсом юні глядачі продовжать знайомитися з історією кінематографа.

Цьогоріч почесним послом фестивалю став вокаліст хіп-хоп гурту “ТНМК”, продюсер, актор Олег “Фагот” Михайлюта.

У 2019 році у символа фестивалю Совеняти Чарлі з’явився ще один друг – Таблеточка, супергерой однойменного благодійного фонду, який допомагає дітям з онкологічними захворюваннями в Україні. Совеня Чарлі разом з Таблеточкою закликають не лише ходити на розумне кіно, а й допомагати тим, хто потребує добра та підтримки. Допомогти дітям одужати та подарувати можливість відвідувати сотні кінопоказів, створювати власні фільми та просто насолоджуватись дитинством можна, приєднавшись до кампанії за цим посиланням.

Читайте також: У Києві стартує кінофестиваль KISFF: покажуть понад 300 стрічок

Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію спільних сімейних походів у кіно, залучати дітей до перегляду і створення кінофільмів. Всі покази – безкоштовні, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю. Щороку Чілдрен Кінофест співпрацює з благодійними організаціями – на покази запрошуються діти із вразливих соціальних груп: постраждалі від конфлікту на сході України, діти з особливими потребами, сироти.

Генеральні партнери фестивалю: ЮНІСЕФ, Держкіно України, ОТП Банк Україна.

Подія відбувається за підтримки КМДА, Британської Ради в Україні, Посольства Швеції в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні, Данського кіноінституту, Мережі кінотеатрів “Київкінофільм”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-