На новий сингл

На новий сингл "Так приємно" співака Ділю надихнуло народження доньки

Відео
Укрінформ
Співак і композитор Едуард Приступа, відомий слухачам як Діля, презентував новий сингл «Так приємно», яким розпочинає новий етап у своєму житті і творчості.

Про це він заявив в інтерв’ю Укрінформу. 

«Синглом «Так приємно» ми розпочинаємо новий етап. Звичайно, радикальних змін не відбудеться, Діля не стане раптом супертанцювальним співаком чи супер-рокером. Тим більше, не натягне на себе шкіряні джинси, але зміни у творчому напрямку будуть», - сказав Приступа.

Співак розповів, що вже минув рік відтоді, як він подолав свою післяонкологічну депресію і «видихнув» (хворобу у нього діагностували в 2016 році).

Відео:  ДІЛЯ Official

«Я видихнув навіть раніше, коли вісім місяців тому, народилася дитинка - моя перша донька, хоча прогнозів на появу дітей, як таких, не було. Дякуючи Богу, у нас з’явилася Даяна Едуардівна, і це мене дуже надихнуло на написання нових пісень і нової музики», - додав він.

За словами Приступи, текст створено у співавторстві з Ірмою Пашковською (голова ГО «Чашка кави. Че»), аранжування, запис та мастеринг здійснили Ігор Мельник та Усеін Бекіров, а продюсером співака є Світлана Легка.

Читайте також: AV-перформанси та лекції: у Житомирі вчетверте пройде фестиваль електронної музики

«Сингл «Так приємно» розпочне наш новий альбом, матеріали до якого ми саме зараз вибираємо. З назвою ще не визначилися, але, напевно, хотілося б саме це й засоціювати, що Діля – це так приємно», - сказав співак.

Повний текст інтерв’ю з Едуардом Приступою читайте невдовзі на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-