Андре Тан представив першу колекцію дитячого взуття

Андре Тан представив першу колекцію дитячого взуття

Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан представив першу колекцію дитячого взуття.

Як передає кореспондент Укрінформ, в його «взуттєву» колекцію увійшли кросівки, балетки та кеди.

«Кросівки over size є найбільш значущим взуттєвим трендом останніх сезонів і підходять, як дівчаткам, так і хлопчикам. Але, крім них в моїй колекції є елегантні балетки для маленьких леді та класичні кеди для юних джентльменів », - розповів Андре Тан.

Лінійка складається з десяти пар взуття в широкій палітрі кольорів, і практично всі існуючі моделі - це взуття унісекс.

«Наші кросівки на масивній підошві представлені в декількох колірних варіаціях, що дає можливість задовольнити смак навіть найвибагливіших модників. Балетки стануть відмінним доповненням до дівочих нарядів, і підійдуть як до ошатної сукні, так і до повсякденних комплектів з деніму. Металізована шкіра не вимагає прив'язки до квітів і фасонів, що дає можливість носити їх з чим завгодно », - розповів український кутюр'є.

Він додав, що на стильні кеди для хлопчиків можуть звернути увагу і дівчатка, і не варто їх обмежувати. «Адже сьогодні все частіше речі з чоловічого гардероба переходять до жіночого, і взуття далеко не є винятком в цьому модному тренді!», - переконаний Андре Тан.

Читайте також: У Нью-Йорку набирають популярності курси української вишивки

Колекція створена спільно з українською компанією LIYA. Всі моделі, які увійшли до колекції, узгоджувалися з ортопедами-травматологами, що дало можливість «не вибирати між модним і зручним», - прокоментував дизайнер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-