Українка вперше візьме участь у конкурсі Miss Universe Plus Size

Українка вперше візьме участь у конкурсі Miss Universe Plus Size

Фото
Укрінформ
Плюс-сайз модель Міла Кузнєцова цього року вперше представить Україну на конкурсі Міс Всесвіт Плюс-Сайз, який відбудеться 16-20 квітня на острові Сент-Вінсент.

У рамках п'ятиденної програми українка буде змагатися у таких конкурсах, як дефіле в купальниках, дефіле в національному костюмі, вечірній сукні, а також продемонструє один зі своїх талантів. Зокрема, виконає танець під латиноамериканські ритми.

За словами моделі, вона проходить інтенсивну підготовку з учителем танців і за будь-якої зручної можливості відточує рухи навіть на вулиці в оточенні незнайомих їй перехожих.

«Зараз повним ходом іде підготовка, підбираємо сукні чи шиємо, адже знайти такі, які пасують такій фігурі, незважаючи на те, що зараз плюс-сайз в моді, не так просто», - ділиться модель.

Конкуренція висока: в конкурсі братимуть участь два десятки країн. Вся ставка на колорит і унікальну зовнішність моделі.

«Зараз всі сили кинуті на цей конкурс, аксесуари, костюми, заняття танцями. Такого щільного графіка у мене ніколи не було. Щодня кудись біжу, пишу, дзвоню. Пошук квитків, пошук потрібних костюмів, примірки. Спасибі Інстаграму. Маючи 400 тисяч передплатників, люди швидше йдуть на контакт. Друзі, знайомі у плюс-сайз співтоваристві, яких після участі в проекті «Модель XL» на 1+1 стало значно більше, теж дуже допомагають», - розповідає Міла.

«У всьому світі вже не перший рік пишні форми набирають популярність в індустрії моди, за рахунок цього з'явилися такі конкурси краси і хотілося б, щоб ми показали світові, що Україна багата пишними красунями. Ну і просто хочеться взяти участь, перемогти чисто для себе, звичайно», - сміється Міла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-