Одеський кінофестиваль приймає заявки у програму EastSeries

Одеський кінофестиваль приймає заявки у програму EastSeries

Укрінформ
Відкрито приймання заявок у програму EastSeries 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що відбудеться з 12 до 20 липня.

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

“Заявки приймаються до 27 травня. Для участі у Public Pitching будуть відібрані від 4 до 6 найкращих проектів телесеріалів з міжнародним потенціалом, написаних найкращими сценаристами східно- та середньоєвропейського походження, та/або тих проектів, що належать продюсерським компаніям, зареєстрованим в одній з країн Східної та Центральної Європи”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, EastSeries - платформа для презентації найкращих проектів телесеріалів з Центральної та Східної Європи шляхом участі у публічному пітчингу. Програма організована Одеським міжнародним кінофестивалем за підтримки Star Media, міжнародної кінокомпанії України, в кооперації зі ScripTeast, європейською програмою підготовки для найкращих сценаристів Східної Європи, та у партнерстві з Series Mania. 2019 року цей конкурс відбудеться в межах ОМКФ втретє.

Із деталями проведення відбору та надання документів для участі у EastSeries можна ознайомитися на офіційному сайті ОМКФ у розділі “Film Industry Office”. Селекція кінопроектів здійснюється відбірковою комісією пітчингу.

Читайте також: Кінофестиваль Docudays UA-2019 оголосив переможців

Фінальний список кінопроектів-учасників пітчингу буде оприлюднений на офіційному сайті ОМКФ 10 червня, а відібрані проекти – представлені телепровайдерам, дистриб’юторам, ко-продюсерам у липні на пітчингу проектів серіалів, який відбудеться в межах професійного майданчика Film Industry Office. Найкращий кінопроект під час Одеського кінофестивалю обере журі, в яке входять провідні експерти міжнародного рівня: продюсери, представники кінофондів та інших успішних компаній кіноіндустрії з різних країн світу. Приз - комплекс послуг постпродакшн на суму 20 тисяч євро від компанії Star Media. Також переможець отримає місце в Writers‘ Campus у межах партнерства с SERIES MANIA.

Минулого року у пітчингу взяло участь 6 проектів. Журі визначило переможцем проект “Сімейні архіви” (Мар'ян Алчевський, Андаміон Муратай, Хорватія). Крім того, спеціальною нагородою від Series Mania було відзначено проект “Smokey Eyes” (Малгожата Пілачінська, Польща) - він отримав запрошення взяти участь у Series Mania Writers‘ Campus 2019.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-