Ще одна жінка звинуватила Байдена у домаганнях

Ще одна жінка звинуватила Байдена у домаганнях

Укрінформ
Колишнього віце-президента США та можливого кандидата на майбутніх президентських виборах від демократів Джо Байдена ще одна жінка звинуватила у непристойній поведінці.

Про це повідомляє BBC.

"Емі Лаппос, 43-річна колишня помічниця конгресмена Демократичної партії, заявила, що пан Байден неналежним чином торкнувся її на фандрейзинговому заході у приватному будинку в Гартфорді, штат Коннектикут, у 2009 році", - йдеться у повідомленні.

За словами Лаппос, у 2009 році на зборах коштів у приватному будинку у Гартфорді, штат Коннектикут, тодішній віце-президент Байден увійшов на кухню, щоб подякувати групі помічників. Потім він узяв обома руками її обличчя та потягнув до себе, щоб потертись носами.

Лаппос закликала Байдена не балотуватися на виборах. "Небажані пестощі - це не нормально. Об'єктивізація жінок - це не нормально", - сказала вона.

Читайте також: Байден відповів на звинувачення у домаганнях

Раніше кандидат на пост заступника губернатора у штаті Невада Люсі Флорес заявила, що у 2014 р. Байден під час акції на її підтримку підійшов до неї ззаду, поклав руки їй на плечі, понюхав її волосся та поцілував у потилицю.

У відповідь на її звинувачення у непристойній поведінці колишній віце-президент США Джо Байден зауважив, що "за багато років участі у передвиборних кампаніях і в суспільному житті" безліч разів тиснув руки, обіймав, висловлював приязнь та підтримку. "І жодного разу - ніколи - я не вважав, що поводився неналежним чином", - сказав Байден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-