Номінанти премії Bafta - фаворитом став серіал

Номінанти премії Bafta - фаворитом став серіал "Вбиваючи Єву"

Відео
Укрінформ
Британська академія кіно і телевізійних мистецтв оголосила список номінантів на щорічну премію Bafta TV Awards, яку ще називають аналогом американської "Еммі".

Про це повідомляє ВВС Україна.

Зокрема, у номінації "Найкращий драматичний серіал" представлені "Тілоохоронець", "Вбиваючи Єву", "Врятуй мене" та "Інформатор".

У категорії "Найкращий міні-серіал" номіновані "Дуже англійський скандал", "Кірі", "Місіс Вілсон" і "Патрік Мелроуз".

Нагороду за найкращу чоловічу роль першого плану можуть отримати Г'ю Грант ("Дуже англійський скандал"), Ченс Пердомо ("Killed by My Debt"), Лусіан Мсаматі ("Кірі") і Бенедикт Камбербетч ("Патрік Мелроуз").

Читайте також: Кінофестиваль Docudays UA-2019 оголосив переможців

За найкращу жіночу роль першого плану на Bafta TV Awards номіновані Джоді Кормер, Сандра О (обидві - за роботу у серіалі "Вбиваючи Єву"), Кілі Хоус ("Тілоохоронець"), Рут Вілсон ("Місіс Вілсон").

Як зазначається, цьогорічним лідером за кількістю номінацій є серіал BBC "Вбиваючи Єву", який претендує на перемогу одразу в 14 категоріях.

На другому місці за кількістю номінацій - міні-серіал "Дуже англійський скандал". Далі йдуть серіал "Патрік Мелроуз" (6 номінацій), а також "Тілоохоронець" і "Маленька барабанщиця" (по 5 номінацій).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-