На VINFashion Week покажуть нові колекції семеро дизайнерів

На VINFashion Week покажуть нові колекції семеро дизайнерів

Укрінформ
У Вінниці в суботу та неділю відбудеться тиждень моди «VINFashion Week», в ході якого місцеві дизайнери презентують нові колекції весна-літо - 2019.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила організаторка вінницького тижня моди Юлія Гончарук.

«У найближчі вихідні у Вінниці відбудеться найбільша модна подія нашого міста – тиждень моди «VINFashion Week». Відомі вінницькі дизайнери тут покажуть свої нові колекції весна-літо-2019», - повідомила Гончарук.

Свої доробки гостям свят моди покажуть семеро вінницьких дизайнерів. Зокрема, свої колекції весна-літо-2019 представлять Авторське ательє Людмили Квєтної, «РАNNA boutikue», Майстерня Наталії Горбонос, а також дизайн-студії «DESS», «Alexandra Khedoyan», «KVITKA» та «InDresser».

Показ колекцій відбудеться у ТРК «Поділля City». Організатори розраховують, що «VINFashion Week» відвідають близько півтори тисячі гостей.

Читайте також: У Харкові стартував "Kharkiv Fashion 2019"

У межах вінницького тижня моди також відбудеться виставка картин місцевих художників та робіт, створених дітьми з дитячого будинку «Гніздечко».

Частину коштів від квитків на вінницький тиждень моди організатори передадуть громадським організаторам, які опікуються вихованцями дитячих будинків, для проведення для них розважально-пізнавальних заходів.

Фото: Vежа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-