Docudays, «Голос Води» та комікси у музеї: афіша на 22-24 березня

Docudays, «Голос Води» та комікси у музеї: афіша на 22-24 березня

Укрінформ
Забіг на злітній смузі аеропорту, екскурсія за лаштунками театру чи комікси у музеї - ми знаємо як вас здивувати!

Арт-перфоманс «Голос Води»

Що цікавого: Презентація проекту «Голос води» за участі відомих українських артистів — The Maneken, ONUKA, dakhabrakha, Katya Chilly та масштабного світлового шоу від Front Pictures. Приходь та почуй першу симфонію, створену природною водою та людьми.

Коли: 23 березня 19:30

Де: Контрактова площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Барахолка «Кураж Базар Весняний»

Що цікавого: На «Кураж Базар Весняний» будуть палити опудало, слухати солов’їні співи та березневих котів, вести хороводи та скидати теплі шарфи, купуючи весняні речі і, звісно ж, співати веснянки та гаївки – бо то пісні, що звеселяють людей, несуть в їхні душі красу та оптимізм та є дорогоцінним скарбом наших прапрапрадідів.

Коли: 23 - 24 березня

Де: Експоцентр України, 19 павільйон (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Головна музична церемонія «Премія YUNA»

Що цікавого: Ця престижна нагорода вручається українським музикантам за досягнення які вони продемонстрували за календарний рік премії. Кожного року нагороду у різних номінаціях отримують виключно найкращі співаки, гурти, танцюристи, композитори та виконавці. Цього року організатори заявили про нову номінацію — «Пісня на іншій мові» для композицій, текст яких більше ніж на 90% написаний на іноземній мові. При цьому, за цьогорічними правилами, претендувати на звання «Краща пісня року» зможуть лише пісні, написані українською мовою.

Коли: 22 березня 19:00

Де: Палац «Україна» (вул. Велика Васильківська, 103)

Скільки: 390 - 10000 грн

Більше інформації: Facebook

Міжнародний фестиваль документальних фільмів Docudays UA

Що цікавого: Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві. Мета фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні. Програма Docudays UA

Коли: 22 - 30 березня 

Де: Локації міста

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Виставка «12 місячних»

Що цікавого: «Ці» чи «критичні дні» – якими словами ти називаєш місячні? Настав час поговорити відверто на таку досі табуйовану для українок тему як менструація. 12 жінок-ілюстраторок обрали 12 слів-замін менструації, зобразили їх у своїх роботах. Роботи оживили за допомогою технології доповненої реальності.

Коли: 21 - 31 березня

Де: ТРЦ «Gulliver» (пл. Спортивна, 1а)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт Віри Полозкової

Що цікавого: У житті Віри Полозкової настала фаза гармонії та щастя, і це не могло не відбитися на творчості. Дитячі вірші про зуби та маленьких космонавтів звучать тепер з улюбленою класикою, де Бернард пише Естер, а місіс Корстон бурчить на коханого, нині покійного містера Корстон.

Коли: 24 березня 20:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв (алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Скільки: 280 - 1850 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Кіно-Франкофонія»

Що цікавого: У межах Днів Франкофонії в Україні Посольства Кіпру, Швейцарії, Греції, Канади та Бельгії в Україні, спільно з Французьким інститутом в Україні організовують фестиваль Кіно-Франкофонія. Фільми країн-учасниць демонструються мовою оригіналу з українськими та французькими субтитрами.

Коли: 16 - 24 березня

Де: Кінотеатр «Київська Русь» (вул. Січових Стрільців, 93)

Скільки: Вхід вільний. Квитки доступні за посиланням.

Більше інформації: Facebook

Виставка «Дивовижні історії Криму»

Що цікавого: Кімерійці, таври, скіфи, елліни, готи, сармати, візантійці, хазари, половці, генуезці й венеційці, турки-османи і кримські татари. Виставка створена, аби крок за кроком пройти слідами давніх народів, які стали джерелом подальшого формування людності півострова. Зокрема, буде більше розказано й про корінний етнос Криму – кримських татар.

Коли: 26 лютого - 5 травня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 40 - 80 грн

Більше інформації: Facebook

Презентація книжки «Комікс у музеї сучасного мистецтва»

Що цікавого: Під час презентації, на якій зустрінуться представники художнього поля, музейної сфери та коміксової спільноти, розмова розгортатиметься довкола таких питань: Що втрачає історія сучасного мистецтва без коміксу? Чи можна побачити комікси в українському музеї? Чому комікс є невід’ємною складовою візуальної культури сьогодення та майбутнього, та як ми можемо працювати з ним сьогодні?

Коли: 22 березня 18:00

Де: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Покази фільмів Олександра Коваля

Що цікавого: Масштабна ретроспектива класика української документалістики Олександра Коваля (1945–2018). Шість знакових стрічок видатного режисера представлять його учні, колеги, відомі кінематографіст(к)и Сергій Буковський, Вікторія Бондар, Валентин Васянович.

Коли: 24 - 25, 27 березня 19:00

Де: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт «Музика Станіслава Монюшка»

Що цікавого: Концерт до 200-річчя від дня народження Станіслава Монюшка - класика польської музики, "батька" польської національної опери. У філармонії у виконанні Ансамблю народних інструментів «Рідні наспіви» прозвучать арії з опер «Страшний двір», «Графиня», «Беата», а також вокальна лірика.

Коли: 23 березня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Проект «Chloe Couture»

Що цікавого: Христина Храновська спільно з журналом L’Officiel Україна представляє проект «Chloe Couture», покликаний привернути увагу суспільства до моди як до одного з видів візуальних мистецтв. «Chloe Couture» ‒ це ретроспектива всесвітньо відомого модного Дому, заснованого 1952 року талановитою дизайнеркою Габі Агійон.

Коли: 15 - 28 березня

Де: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Концерт Василя Попадюка та Man Sound

Що цікавого: Перший спільний концерт скрипаля-віртуоза та мультиінструменталіста Василя Попадюка та вокально-акапельного ансамбля Man Sound.

Коли: 22 березня 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв (алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Скільки: 190 - 1250 грн

Більше інформації: Facebook

Junior Fashion Week

Що цікавого: Українські дизайнери, які працюють з одягом і аксесуарами, створеними для дітей, представлять свої колекції на весну-літо 2019 року. Традиційно тиждень складатиметься з двох частин: представлення колекцій на подіумі й освітньої програми, що включатиме лекторій для дорослих та майстер-класи для наймолодших учасників заходу.

Коли: 21 - 24 березня 13.00

Де: КВЦ Парковий (Паркова дорога, 16a)

Скільки: 300 - 600 грн

Більше інформації: Facebook

Всі. Свої. Весняні дитячі речі 

Що цікавого: "Весняні дитячі речі" – це весняні батьки і весняні діти. Весняний настрій і примхлива погода. Перше весняне сонце і нове весняне вбрання. Три українські родини – от такі, як ваша! – розкажуть, як саме вони проводять час у перший весняний місяць. А ви – дивіться і приходьте до нас, адже у нас буде все для того, щоб придбати необхідне і якісно провести час з рідними та друзями.

Коли: 23 – 24 березня

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Екскурсія «За лаштунками Молодого»

Що цікавого: Зайти через парадний вхід до театру може кожен глядач... Але тільки на цій екскурсії ви маєте змогу потрапити туди, де панує творча атмосфера, і де актори готуються вийти на сцену. Ми зайдемо на три сцени театру, де на вас чекатимуть історії сивої давнини, раритетні фото- та відеоматеріали. Ви дізнаєтесь де зберігаються декорації, як працює гримувальний та костюмерний цехи. Побачите надсучасний пульт звукорежисера і процес налаштування світла, почуєте цікаві оповідки від театральних старожилів!

Коли: 23 березня 15:00

Де: Молодий театр (вул. Прорізна, 17)

Скільки: 200 грн

Більше інформації: Facebook

KBP Runway Run

Що цікавого: 24 березня на злітній смузі міжнародного аеропорту "Бориспіль" відбудеться перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run, що спортивно презентує Термінал F та відкриє літню авіаційну навігацію. Пробігтись та навіть пройтись по головному летовищу України - ексклюзивна можливість для бігунів та пішоходів будь-якого рівня підготовки. Ми підготували для вас траси в 3 км, 5 км та 10 км, медалі унікального дизайну, цілий термінал F в якості стартового/фінішного містечка та музично-розважальну програму.

Коли: 24 березня 10:00

Де: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Скільки: 100 грн. Реєстрація. Проходження в зону глядачів та змагань можливе виключно при наявності документу, ідентифікуючому особистість (паспорт, свідоцтво про народження, ID card).

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-