Цього тижня до Львова завітає “Французька весна”

Цього тижня до Львова завітає “Французька весна”

Укрінформ
Традиційний фестиваль французької культури розпочнеться у Львові вже цього тижня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

“20 березня, у Львові розпочинається шістнадцята “Французька весна”. Цього року фестиваль французької культури здивує львів’ян і гостей міста новими культурними та мистецькими проектами, не змінюючи при цьому своєї традиційної концепції свята”, - йдеться у повідомленні.

Фестиваль розпочнеться із унікального показу мод знаменитої французької дизайнерки Ізабель Тош у музейно-культурному комплексі пивної історії “Львіварня”.

Свято триватиме протягом березня-квітня, а його кульмінацією стане музичний перформанс французького діджея DJ Nelson у! FESTrepublic 30 квітня.

Читайте також: "Французька весна" прийде в 11 міст України

У Львівський міскраді зазначають, що шістнадцятий рік поспіль “Французька весна” пропонує найцікавіші, унікальні події та заходи для абсолютно різних цільових аудиторій, презентуючи французьку культуру.

У рамках фестивалю можна буде відвідати зустрічі з українськими та французькими митцями, прогулятись історичними місцями Львова із шармом Франції, побувати на виставах французьких та українських театрів, а також послухати доброго джазу в улюбленій “Дзизі” - і взагалі по-справжньому відчути дух Франції в місті Лева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-