Під час пожежі врятували зайченя

Під час пожежі врятували зайченя

Фото
Укрінформ
У Чернівецькій області під час однієї з пожеж, що виникла через спалювання сухої трави, рятувальники витягли з вогню маленьке зайченя, яке не могло втекти від вогню.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС у Чернівецькій області.

"Упродовж вихідних днів в області трапилося 9 пожеж у житловому секторі та 25 пожеж сухої трави на відкритих територіях. Зокрема, у селі Заволока Сторожинецького району горіла суха трава на площі близько 2 гектарів. Під час гасіння пожежі рятувальники помітили у траві зайченя. Тварина жалібно пищала та намагалася втекти від полум’я, однак не могла – вогонь обпік лапу та бік зайченяті. Працівники Служби порятунку врятували тварину із вогню та ліквідували пожежу", - йдеться у повідомленні.

Пожежники привезли врятоване зайченя у частину. Тварині надали першу допомогу, а після одужання обіцяють відпустити на волю.

На Буковині через спалювання сухої трави згоріли і два дачних будинки.

Читайте також: Пожежу на звалищі під Чернівцями загасили

"Увечері 17 березня трапилася пожежа у селі Горішні Шерівці Заставнівського району. Вогонь охопив площу 5 га та перекинувся на два дерев’яні дачні будинки. Вогонь міг розгорітися далі та перекинутися на інші дачі. Рятувальники запобігли цьому і врятували від вогню 10 будинків. Водночас, фахівці Служби порятунку ліквідували пожежу. Окрім двох дачних будинків, полум’я знищило суху траву на площі 5 га", - повідомили рятувальники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-