На “Книжковому арсеналі” створять простір для авторів-ветеранів — Фріз

На “Книжковому арсеналі” створять простір для авторів-ветеранів — Фріз

Укрінформ
На цьогорічному міжнародному фестивалі “Книжковий арсенал” буде створено простір для книжок авторів-ветеранів.

Про це написала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз у Facebook.

"Вперше буде створено великий ветеранський простір книжок авторів-ветеранів. Формат - намет. Так, саме намет, як єдиний природний формат, що дозволяє сфокусувати всі відчуття в одному місці. Правда про війну від воїнів”, - написала вона.

Міністр зазначила, що концепцію, яку 6 березня під час обговорення участі ветеранів-письменників у “Книжковому арсеналі” озвучили Мартін Брест та Олексій Петров, ухвалила директор Мистецького арсеналу та організатор “Книжкового арсеналу” Олеся Островська-Люта.

За словами Фріз, організаційними питаннями займається робоча група, до якої увійшли автори, що ініціювали формат, та представники Міністерства у справах ветеранів.

“Впевнена, що наш книжковий намет стане головною цікавинкою “Книжкового арсеналу” в цьому році. Будуть презентації та обговорення, автограф-сесії не лише відомих ветеранів-письменників, а й тих, твори яких ми відкриємо читачам вперше. Це буде класно!” - переконана Фріз.

Читайте також: Книжковий Арсенал не хоче приймати “ветеранське видавництво” та книги про війну

Як повідомляв Укрінформ, раніше “Ветеранське видавництво “Залізний тато” оприлюднило інформація про відмову керівництва “Книжкового Арсеналу” в допуску їх представництва до участі в цьогорічному книжковому фестивалі. Крім того, дістало відмову і ще одне видавництво, чиї книги мають прямий стосунок до теми українсько-російської війни – незалежне видавництво “ДІПА”.

Фото: mva.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-