Директор Європейської Кіноакадемії прибуде на вручення “Золотої Дзиґи”

Директор Європейської Кіноакадемії прибуде на вручення “Золотої Дзиґи”

Укрінформ
Почесним гостем церемонії вручення нагород Третьої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” стане директор Європейської Кіноакадемії Маріон Дьорінг.

Про це повідомляється на офіційному сайті Української кіноакадемії.

“Маріон Дьорінг працює в Європейській Кіноакадемії понад тридцять років. До Кіноакадемії приєдналася від самого початку її створення 1988 року: спершу була PR-менеджером Європейської кінопремії, згодом відповідала за публікації та заходи Кіноакадемії. У 1996 році Маріон Дьорінг стала її директором, а з 2004 року також є продюсером урочистої церемонії вручення нагород Європейської Кіноакадемії. У 2006 році стала виконавчим директором EFA Productions GmbH, компанії, яка разом з Європейською Кіноакадемією займається організацією церемонії вручення нагород”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, директор Європейської Кіноакадемії неодноразово висловлювалася на підтримку незаконно засудженого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова. І вже кілька років поспіль Маріон Дьорінг активно поширює цю інформацію серед європейської кіноспільноти та політиків. Члени Європейської Кіноакадемії беруть активну участь у написанні петицій та зборі підписів на підтримку українського політв’язня Кремля.

Читайте також: Став відомий перший володар “Золотої Дзиґи” 2019 року

Цього року Національну кінопремію “Золота Дзиґа” вручатимуть уже втретє. Приймання заявок на участь у конкурсі тривало з 3 грудня 2018 року до 21 січня 2019-го. Номінантів буде оголошено вже цього місяця. Урочиста церемонія вручення нагород Третьої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” відбудеться 19 квітня в Конгресно-виставковому центрі “Парковий”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-