У Києві виставлять всіх охочих фотографів, які знімають на плівку

У Києві виставлять всіх охочих фотографів, які знімають на плівку

Укрінформ
У столичному просторі Port Creative Hub 19 березня стартує проект аналогової фотографії "Nonsense exhibition".

Як повідомляється у прес-релізі, це виставка і одночасно open-call для молодих українських художників, які знімають на плівку.

“Особливість цієї виставки – створення діджитал-альбому, в якому кожна людина, що займається аналогової фотографією, може розмістити свої роботи, які потім опиняться на виставці. Метою є стимулювання діалогу між творчо активними людьми, щоб кожен міг поділитися своїм світовідчуттям. А також дізнатися, чим живе молоде покоління, які моменти залишаються на його знімках”, – розповідають організатори проекту.

Читайте також: Скандальну виставку постерів з Шевченком покажуть в Абу-Дабі

До експозиції виставки увійдуть роботи шести молодих фотографів з різних міст України. Серед них – Саша Форест, Яна Франц, Дмитро Жиленко і креативна формація «Генерація Пригод».

Візуальну частина експозиції доповнять аудіоматеріали, Також, як зазначають організатори, замість звичайного тексту експлікацій глядач зможе приєднатися до діалогу з фотографами, в якому вони діляться своїм досвідом та історіями знімків.

Відкритий діджитал-альбом "Nonsense exhibition", який уже почали наповнювати, можна переглянути за посиланням. Приєднатися до проекту і надіслати власні роботи можна буде протягом всієї виставки – до 29 березня.

Фото: Саша Форест

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-