Випустили згущенку з портретами дружин Бандери і Коцюбинського

Випустили згущенку з портретами дружин Бандери і Коцюбинського

Укрінформ
До Міжнародного жіночого дня Ічнянський молочноконсервний комбінат (ІМКК) на Чернігівщині випустив партію згущеного молока з портретами дружин відомих діячів на банках.

Як повідомляється на сторінці ІМКК у Facebook, героїнями святкових баночок стали Ярослава Бандера (дружина провідника ОУН Степана Бандери), Віра Коцюбинська (дружина класика української літератури Михайла Коцюбинського) і Олександра Скоропадська (дружина гетьмана України Павла Скоропадського).

"Готуючись до 8 березня, ми звернули увагу на тих, про кого нечасто пишуть, захоплюючись прикладами їх видатних чоловіків. Тож давайте згадаємо історії життя Віри Коцюбинської, Ярослави Бандери, Олександри Скоропадської та будемо завжди пам’ятати про те, що всі українці, незалежно від статі, це неабияка сила!" – ідеться у пості.

Читайте також: До Дня Збройних сил випустили крафтову партію "згущенки "Бойової"

На комбінаті зазначають, що ця партія – подарункова і у загальний продаж не піде. Випущена з метою популяризації "неймовірних українських жінок". Це, щоправда, написано у відповідь на численні критичні коментарі під постом. Адже випуск продукції з портретами відомих жінок викликав шквал емоцій користувачів соцмережі, думки яких розділилися.

"Яка дурня і сором. Треба книги писати про цих жінок, портрети з них писати, а ви їжу .... тьху";

"Я з'їла банку Бандери... а я Коцюбинської... Жах!";

"Як на те пішло, чому на туалетному папері не популяризувати?".

Читайте також: У Харкові 8 березня запустять ретропоїзд

Інша категорія дописувачів схвалюють вихід рекламної партії, вважаючи, що це допоможе споживачам поцікавитись історіями життя згаданих жінок.

"Молодці! Ті, хто купує книжки, брошури і так знають про цих видатних людей. Основна маса – це салоїди, які ніколи в книжкові магазини не зайдуть. Нехай, поглинаючи їжу, хоч мимоволі доторкнуться до нашої історії";

"Книги прочитають десятки, а етикетки – сотні тисяч!!! Молодці!!";

"Які цінності? До цієї етикетки щонайменше 90% покупців цієї ТМ не знали про цих жінок. А тепер знатимуть".

У повідомленнях ІМКК з інших джерел зазначається, що серія святкової згущенки складається з 4-х банок і четвертий портрет належить дружині командира Української повстанської армії Романа Шухевича Наталії Березинській-Шухевич. Чому на фото у Facebook тільки три - невідомо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-