Netflix відповів Стівену Спілбергу щодо своїх Оскарів

Netflix відповів Стівену Спілбергу щодо своїх Оскарів

Укрінформ
Стрімінговий сервіс Netflix відреагував на критику відомих режисерів, зокрема Стівена Спілберга, на висунення його фільмів на премію “Оскар“.

Відповідна заява з’явилась у Twitter.

“Ми любимо кіно. Є ще кілька речей, які ми любимо: давати доступ [до кіно] людям, які не завжди можуть дозволити собі похід в кінотеатри або живуть у містах, де їх немає; радувати всіх і всюди одночасним релізом; давати режисерам більше можливостей ділитися своїм мистецтвом. Ці речі не є взаємовиключними”, – йдеться у дописі.

Зокрема, стрічка Netflix “Рома” отримала 10 номінацій Оскара і здобула три статуетки – як найкращий фільм іноземною мовою, а також «Краще досягнення в режисурі» і «Краще досягнення в кінематографії».

Читайте також: Оскар-2019: тріумф “Зеленої книги”, успіх “Богемської рапсодії” та фіаско “Фаворитки”

Як повідомляє Deadline, Стівен Спілберг, який є членом директорів Американської кіноакадемії, заявив під час церемонії вручення “Оскару”, що він любить телебачення, однак “великий внесок, який можуть зробити режисери, – це дати  глядачам театральний досвід перегляду кіно”.

У своєму останньому пості Netflix не звертається напряму до Спілберга, однак припускається, що заява адресована саме йому, оскільки режисер найактивніше виступав із критикою висунення на “Оскар” продукції сервісу.

Фото: Los Angeles Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-