Перший

Перший "Оскар": найкращою актрисою другого плану визнали Реджину Кінг

Укрінформ
Номінація «Оскар» за роль другого плану, хоч і не вважається головною премією в церемонії Американської кіноакадемії, втім входить до десятки найбільш престижних.

Цьогоріч її отримала Реджина Кінг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

48-річна актриса відзначена кіноакадемією за роль у кінострічці «Якщо Біл-стріт могла б заговорити».

Реджина Кінг зіграла у фільмі героїню Шерон Ріверз. Окрім відзнаки Американської кіноакадемії, та ж сама роль принесла їй “Золотий глобус” у номінації “Найкраща жіноча роль другого плану у ігровому фільмі”. Реджина Кінг також є лауреатом цьогорічної премії Гільдії кіноакторів США у номінації “Найкраща жіноча роль у мінісеріалі або телефільмі” за участь у мінісеріалі “Сім секунд”.

Читайте також: У Лос-Анджелесі вручають "Оскари"

Загалом за «Оскар» у цій категорії змагалися п'ятеро жінок: Маріна Де Тавіра («Рома»), Рейчел Вайс («Фаворитка»), Емма Стоун («Фаворитка»), Емі Адамс («Влада») та Реджина Кінг («Якщо Біл-стріт могла б заговорити»)

Як повідомляв Укрінформ, це вже 91-а церемонія вручення премії «Оскар» Американської Академії кінематографічних мистецтв і наук. Цьогоріч вона проходить у театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі. Права на трансляцію церемонії у США належать телеканалу ABC, шоу також демонструється наживо у багатьох країнах

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-