Просто слухай: Українські народні казки

Просто слухай: Українські народні казки

Подкаст
Укрінформ
Пропонуємо послухати українські народні казки "Рукавичка", "Колобок" та інші.

“Українська казка” на сайті Укрінформу - це чудова можливість для кожної дитини не тільки послухати, але й намалювати свої ілюстрації до улюблених казок - дати волю власному уявленню, розкрити свій унікальний талант, яким наділена абсолютно кожна дитина. Кращі ілюстрації до українських народних казок будуть оприлюднені на цьому ресурсі. Надсилайте свої малюнки на адресу: ukrainekazka@gmail.com

Кращі ілюстрації до українських народних казок

А для дорослих “Українська казка” - чудова нагода хоч на деякий час відволіктись від набридливої метушні сучасного, занадто прагматичного світу - поринути в країну дитячих мрій, пережити дитинство знову, подивитися на світ очима малечі. Це дуже важливо. Адже в кожному з нас, незважаючи на вік і поважність посади, живе добрий і щирий малюк, який вірить у справедливість, у те, що добро завжди перемагає, ща навколо багато щирих і доброзичливих людей, які завжди допоможуть.

Добрі казкові герої, які оживають в нашій свідомості, вчать нас добрим справам, нагадують, що ми як і вони добрі й милосердні, тільки інколи нам просто не вистачає часу зрозуміти це, адже шалений темп життя відволікає від головного — доброти, милосердя, любові до ближнього, творення добрих справ.

Отже, зупинимося на короткий час, відпочинемо від звичайної метушні, скинемо з себе зайву  серйозність і дорослість. Згадаємо, що в очах Всевишнього всі ми діти — і наша малеча, і ми, і наші батьки. Поки в нас живе дитина, доти ми маємо потенціал змінювати і себе, і світ на краще.

Отже, слухаємо казки:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-