Кінотеатри на Троєщині та Борщагівці запрацюють у новому форматі до кінця року

Кінотеатри на Троєщині та Борщагівці запрацюють у новому форматі до кінця року

Укрінформ
КП «Київкінофільм» активно продовжує реконструкцію кінотеатрів у віддалених районах Києва. Упродовж 2019 року вони почнуть працювати на повну потужність.

Про це розповіла директорка кінотеатру “Ліра” Ірина Плеханова в інтерв’ю Укрінформу.

“На сьогодні ми вже можемо говорити, що команда мережі на чолі з директором Денисом Хомичем активно взялася за реконструкцію кількох кінотеатрів, зокрема, «Флоренції», «Лейпцига», кінотеатру імені Тараса Шевченка, «Ліри», «Факела». Ці кінотеатри працюють на 70 відсотків своїх потужностей, мають нове обладнання, зараз проходять косметичні інфраструктурні доопрацювання – й за кілька місяців, тобто до кінця року, ми побачимо абсолютно новий формат їх роботи”, – сказала Плеханова.

Читайте також: У столиці відкриється три оновлених кінотеатри для дітей

За її словами, багато хто не бачить перспектив у розвитку цих кінотеатрів, тому що, вони знаходяться не в центральних районах – на Борщагівці, Троєщині, Харківському шосе. “Але, з іншого боку, для нас це стало серйозним викликом, поступовим просуванням нової філософії, яка базується на тому, що ми створюємо не лише кінотеатр, а й культуру в кроковій доступності до свого глядача”, – зазначила Ірина Плеханова.

Директорка “Ліри” вважає, що мешканці віддалених від центру районів не завжди можуть підлаштувати свій графік під кіно, концерт, театральну виставу чи фестиваль. А крокова доступність до центрів дозвілля дасть можливість розширити спектр культурних зацікавлень мешканців столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-