Захист прав і контроль влади – Відкритий університет Майдану запустив новий онлайн-курс

Захист прав і контроль влади – Відкритий університет Майдану запустив новий онлайн-курс

Укрінформ
Відкритий університет Майдану (ВУМ) оголосив про запуск нового онлайн-курсу “Сталий розвиток: нова філософія мислення”.

Презентація відбулась у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Стартує наш новий онлайн-курс “Сталий розвиток: нова філософія мислення”. Він стане корисним тим, хто не просто хоче бути свідком наймасштабніших змін на планеті за всю її історію, а і мислити, планувати та діяти в процесі цих змін”, – зазначив керівник проекту ВУМ ONLINE Остап Стасів.

За його словами, Відкритий університет Майдану фокусується саме на розвитку громадянської освіти. На онлайн-курсах люди зможуть дізнатися як захищати свої права, перевіряти правдивість інформації, контролювати діяльність місцевої влади, керувати спільною власністю та багато іншого.

Читайте також: Бразильский університет запрошує на курс української мови

“На наше переконання, найбільшою проблемою є необізнаність громадян щодо їхніх прав та обов’язків. Тож громадянська освіта є дуже важливою, і нашою метою є розвиток громадянського суспільства України через неформальну освіту”, – зазначив керівник проекту.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Як відомо, Відкритий університет Майдану– це всеукраїнський рух громадянської освіти, який виник під час Революції Гідності на Майдані у 2013-2014 років. Наразі громадська організація нараховує 24 регіональні осередки. Вона створює та розвиває формати неформальної освіти, самоосвіти, доступної кожному громадянину України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-