Євробачення: Джамала радіє, що глядачі оцінили виступ гурту Freedom Jazz

Євробачення: Джамала радіє, що глядачі оцінили виступ гурту Freedom Jazz

Укрінформ
Переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2016" і член журі на цьогорічному національному відборі Джамала радіє з того, що глядачі гідно оцінили артистизм і професіоналізм гурту Freedom Jazz у другому півфіналі.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, коментуючи його результати.

"Я рада, що більшість глядачів нацвідбору проголосували за гурт, який існує вже давно, Freedom Jazz! Їх артистизм та професіоналізм побачили всі! Це був дуже крутий виступ! І ви це відчули", - зазначила співачка.

Вона також зауважила, що учасниці дуету ANNA-MARIA дуже класно заспівали, хоча і вважає їхню пісню "занадто передбачуваною".

Коментуючи виступ гурту KAZKA, переможниця Євробачення-2016 відзначила зростання професіонального рівня вокалістки колективу Олександри Зарицької, проте визнала, що зі співом наживо у дівчини все ж є проблеми. "Я зазначила, що Саша дійсно виросла як співачка за цей рік. Пісня та номер зроблені доволі цікаво, але все ж залишилися питання до її співу наживо! Думаю, у фіналі їм буде набагато складніше, адже на них чекає неабияка конкуренція від Freedom Jazz, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, YUKO", - зауважила Джамала.

Артистка також згадала про виконавця Khayat, який не пройшов у фінал, але його цікавий тембр і манера спілкування залишили приємне враження. "Він дуже чемна людина. ... Бажаю йому, щоб він став ще впевненішим у своєму вокалі та написанні пісень. Дуже хочу побачити його на наступному нацвідборі", - написала вона.

Говорячи про співака Владислава Каращука, який виступає під сценічним ім'ям LAUD, Джамала зауважила, що цей поп-соул-виконавець усе ще у пошуку своєї пісні для Євробачення: "Його цьогорічна композиція дуже кльова, як і сингли Leary та Bahroma. Це чудові українські пісні!"

Загалом, співачка тішиться тим, що після нацвідбору поповнюється скарбничка української музики. "Головне, що ці пісні залишаються, слухайте та любіть їх!" - написала вона.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення: результати другого півфіналу

Як повідомлялося, 9 і 16 лютого відбулися півфінали національного відбору на Євробачення. За їхніми результатами, до фіналу, який відбудеться 23 лютого, вийшли гурти Freedom jazz, ANNA MARIA, KAZKA, Brunettes Shoot Blondes, YUKO та співачка MARUV.

У журі національного конкурсу цього року входять Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Євробачення -2019 відбудеться в Тель-Авіві. Гасло конкурсу - "Dare to Dream (Дозволь собі мріяти)". У конкурсі братимуть участь артисти із 42-х країн. Учасник, який цього року представлятиме Україну, виступить у першому півфіналі Євробачення 14 травня. Другий півфінал відбудеться 16 травня, а фінал - 18 травня.

Фото: Facebook Джамали

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-