Виходить створена українцями відеогра про постапокаліпсис у Росії

Виходить створена українцями відеогра про постапокаліпсис у Росії

Укрінформ
Відеогру Metro Exodus, яку розробила українська компанія 4A Games, презентують 15 лютого.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Metro Exodus виходить на платформах PC, Xbox One та PlayStation 4. Exodus – одна з найочікуваніших ігор року. Такою її називають як профільні світові видання – Kotaku, PCGamer, Polygon, так і непрофільні – The Guardian, Washington Post.

Це шутер від першої особи, хоррор з елементами виживання. Дія гри відбувається в часи постапокаліпсису, який став результатом ядерної війни. Місце – зруйнована територія Росії.

Читайте також: Зовнішня політика Кремля – шахи на додаток до блефу

Минулі ігри цієї серії – Metro 2033 і Metro: Last Light, що вийшли у 2010 та 2013 роках, відповідно – гравці й критики оцінили високо. Так само схвальні відгуки зібрало й перевидання цих частин у 2014 році під назвою Metro Redux.

Ігри зроблені за мотивами романів російського письменника Дмитра Глуховського. Головний герой Артем разом із іншими мешканцями Москви живуть у підземці та борються з небезпеками ворожого світу, наповненого мутантами.

4A Game – українська компанія-розробник відеоігор. Після подій 2014-го переважна частина колективу переїхала на Мальту. Деякі працівники компанії були задіяні у створенні популярної гри S.T.A.L.K.E.R.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-