У Києві пари, одружені понад 50 років, отримали повторні свідоцтва про шлюб

У Києві пари, одружені понад 50 років, отримали повторні свідоцтва про шлюб

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр юстиції Павло Петренко вручили повторні свідоцтва про шлюб шістьом парам, котрі одружені понад 50 років.

Церемонія вручення свідоцтв відбулася в рамках проекту «Ювілейне весілля» у день «Весільного марафону», що проходить у столиці, в Центральному відділі державної реєстрації шлюбів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я б дуже хотів, щоб більшість українських молодих людей, які сьогодні беруть шлюб, які одружуються вже в незалежній Україні, пройшли ваш сімейний шлях, щоб вони знали, що таке срібне, золоте, смарагдове весілля, щоб українські родини були щасливими», – сказав Гройсман, звертаючись до пар-ювілярів.

Читайте також: Понад 1800 пар в Україні вирішили одружитися у День закоханих

Він назвав історії кожної з шести пар свідченням світлого кохання та побажав їм щастя, а їхнім родинам – тепла і добра. Гройсман разом із Петренком привітали пари з ювілеєм та вручили їм повторні свідоцтва про реєстрацію шлюбів.

Як повідомлялося, церемонія повторного одруження – це послуга Мін'юсту, яка дозволяє сімейним парам ще раз пережити емоції, які вони відчули під час весілля багато років тому.

Читайте також: У Києві засвітять серце, яке буде видно з усіх куточків міста

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого, в День святого Валентина у Центральному відділі державної реєстрації шлюбів у місті Києві стартував «Весільний марафон».

Передбачається, що 14 лютого прийом заяв про шлюб та проведення державної реєстрації триватиме до опівночі у визначених РАЦСах в областях та у місті Києві, з переліком яких можна ознайомитися на сайті Міністерства юстиції.

У Києві вручили повторні свідоцтва про шлюб парам, одруженим понад 50 років / Фото: Овсяннікова Юлія, Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-