Театр на Лівому березі розкрив свої плани на рік

Театр на Лівому березі розкрив свої плани на рік

Укрінформ
Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра оприлюднив перелік проектів, які планує реалізувати у 2019 році.

Про це повідомляється на сторінці театру у Facebook.

Зокрема, цього року на сцені Театру на Лівому березі відбудуться прем’єри вистав «Голохвастoff» за мотивами п’єси «За двома зайцями» Михайла Старицького, вистави «Сталкери» за п'єсою Павла Ар’є «На початку та наприкінці часів» і вистави «Погані дороги» за новою п'єсою Наталі Ворожбит.

Читайте також: Сімейне пекло за весільним столом. Театральна прем'єра

Також у театрі поставлять низку нових вистав за творами українських і зарубіжних авторів. Серед них – «Я (Романтика)» Миколи Хвильового, «Людяна людина» фінської драматургині та режисерки Сіркку Пелтоли, «Кроляча нора» американського драматурга Девіда Ліндсі-Ебера, «Усі чудові речі» британського драматурга Данкана МакМілана, «Мати» (документальний проект), «Калігула» французького філософа та письменника Альбера Камю, «Друзі» японського письменника і драматурга Кобо Абе та «Наш клас» польського драматурга і режисера Тадеуша Слободзянека в перекладі Олександра Ірванця.

Крім того, у 2019 році в театрі відбудеться презентація та прем’єра документального проекту, присвяченого історії театру та його засновнику і першому художньому керівнику Едуарду Митницькому, який пішов з життя восени минулого року.

Читайте також: Театральні критики назвали найкращі київські прем’єри 2018 року

Також оголосили імена режисерів, які попрацюють в Театрі на Лівому березі. Це Максим Голенко, Тамара Трунова, Олександр Сєрєдін, Стас Жирков, Анастасія Осмоловська, Олексій Лісовець і Павло Ар’є.

Нагадаємо, що у січні Театр на Лівому березі очолив режисер Стас Жирков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-