Австрію на Євробаченні представить електро-поп-виконавиця Паенда

Австрію на Євробаченні представить електро-поп-виконавиця Паенда

Укрінформ
Електро-поп співачка Паенда (Paenda) представить Австрію на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який цьогоріч пройде в ізраїльському місті Тель-Авів.

Про це повідомив у вівторок австрійський суспільний телерадіомовник ORF.

"Рішення прийнято: Австрію на 64-му пісенному конкурсі представлятиме артистка Паенда. Співачка, мультиінструменталіст та продюсер зробила собі ім’я на сцені зі складним електро-попом. В Тель-Авіві вона виконуватиме пісню "Limits", про яку поки невідомо нічого, крім назви", – йдеться у повідомленні.

Очікується, що пісня "Limits" буде представлена публіці наступного тижня. Виступ австрійської виконавиці відбудеться у другому півфіналі "Євробачення".

Читайте також: Стало відомо, коли Україна виступить на Євробаченні-2019

31-річна Паенда (справжнє прізвище – Габріела Горн) народилася у федеральній землі Штирія, у віці 20 років переїхала до Відня, де вивчала вокальне мистецтво. Після участі у різних музичних проектах, у 2015 році розпочала сольну кар’єру. Паенда сама пише музику і слова, а також займається продюсуванням свого продукту.

Минулого року Австрію на Євробаченні у Ліссабоні представляв Цезар Семпсон з піснею "Nobody But You", зайнявши третє місце за сумою балів журі та глядачів і отримавши найвищий бал від суддів.

У 2014 році переможцем Євробачення у Копенгагені став представник Австрії – Кончіта Вурст.

Читайте також: Оголошені учасники національного відбору на Євробачення-2019

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде в Тель-Авіві завдяки минулорічній перемозі ізраїльської співачки Нетти Барзілай. За підсумками кожного з півфіналів (14 та 16 травня) по 10 країн потраплять у фінал, який пройде 18 травня.

В Україні національний відбір на Євробачення пройде 9, 16 та 23 лютого. На ньому змагатимуться 16 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-