Лампи і крісло українських дизайнерів виставлять у центрі Парижа

Лампи і крісло українських дизайнерів виставлять у центрі Парижа

Укрінформ
Вироби київської студії дизайну Sergey Makhno Architects відібрали для постійної експозиції у паризькій галереї Mettlesome Design.

Про це у Facebook повідомив керівник студії Сергій Махно.

“Дві наші лампи Khmara і крісло The Elephant з колекції UKRSAVANA відібрали для експозиції у паризькій галереї Mettlesome Design. У самому серці Парижа – в 10 хвилинах від Тріумфальної арки, між шоурумом Bentley та фундацією Louis Vuitton. Український дизайн у цій галереї експонується вперше”, – написав Махно, який є одним із авторів цієї серії.

Читайте також: Космічні лампи і порцелянові розетки. Що покажуть українські дизайнери на виставці у Парижі

Також у розробці “Украсавани” взяли участь головний архітектор Sergey Makhno Architects Ілля Товстоног і керівник предметного відділу Ігор Гавриленко.

“UKRSAVANA – це світ, де українські традиції і природа є головними співавторами дизайнерів; місце, далеке від міста і турбот, де поняття «метушня» залишається невідомим, де предмети інтер'єру та декор живуть поза часом і створюють власні правила”, – говорять творці колекції.

Відібрані галереєю Mettlesome Design предмети з цієї колекції українські дизайнери представили на міжнародній виставці Maison & Objet 2019, яка проходила в Парижі 18-22 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-