Ховаємося від морозів: концерти, виставки та короткометражки

Ховаємося від морозів: концерти, виставки та короткометражки

Афіша
Укрінформ
Розповідаємо, як урізноманітнити останні вихідні січня.

Камерний концерт Олексія Горбунова «Висоцький»

Що цікавого: В День Пам’яті Володимира Висоцького 25-го січня Олексій Горбунов представить камерний концерт «Висоцький». Цього разу актор та гурт «Грусть пилота» виконають наживо твори Висоцького. В перервах між виконанням пісень Олексій поспілкується з публікою та прочитає вірші.

Коли: 25 січня 20:00

Де: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)

Скільки: 350 - 2600 грн

Більше інформації: Facebook

Світова прем’єра фільму «Хто напише нашу історію»

Що цікавого: Світова прем’єра документального фільму «Хто напише нашу історію» відбудеться одночасно у понад 40 країнах світу. 

У листопаді 1940 року, після того, як нацисти запроторили 450 тис. євреїв у Варшавське гетто, підпільна група журналістів, вчених і громадських діячів вирішила протистояти окупаційному режиму. Фільм розповідає про підпільний архів Варшавського гетто та групу «Онег Шаббат». Її створив історик Емануель Рінґельблюм, щоб задокументувати життя єврейської спільноти під час німецької окупації Польщі. Перед початком повстання у Варшавському гетто архів розділили на три частини й сховали. Дві з них знайшли серед руїн польської столиці після війни, а третя вважається втраченою. Повстанці боролися з нацистами за допомогою останньої зброї – істини – й ризикували всім, щоб архів пережив війну та розповів усьому світові про її жахи.

Коли: 27 січня 17:00

Де: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1)

Скільки: Вхід вільний. Необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Виставка робіт Миколи Толмачева

Що цікавого: Сміливі та чуттєві акварелі Микола Толмачев створив спеціально до нового англомовного видання поеми «Катерина» Тараса Шевченка від Видавництво Основи.

Коли: 25 - 27 січня

Де: Галерея сучасного мистецтва «The Naked Room» (вул. Рейтарська, 21)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Вечірка Аристократів «Avant-Garde»

Що цікавого: Авангардна вечірка Радіо (А) – це епохальний threshold, прихисток егоцентричної свободи, музичний вимір наввипередки часу, що диктує свої умови і задає тренди. Непересічна електроніка, ажурний фанк, самозакохане інді, еклектичний хаус – музична обгортка з амбітними намірами всередині. Дрес-код: стиль avant-garde. Не соромтеся, show your true self.

Коли: 26 січня 19:00

Де: Центр сучасного мистецтва M17 (вул. Антоновича, 102-104)

Скільки: 250 грн

Більше інформації: Facebook

Концертне виконання опери «Дон Жуан»

Що цікавого: Команда молодих талановитих артистів за участю Національного камерного ансамблю «Київські солісти» представить знамениту оперу Вольфганга Амадея Моцарта «Дон Жуан» (концертне виконання). Партію головного героя зіграє зірковий баритон Андрій Бондаренко. 

Коли: 26 січня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Екскурсія до фондів «Завітайте до музейної скарбниці»

Що цікавого: Не проґавте можливість побачити унікальні експонати закритих фондів художнього дерева, металу та кістки. Традиційно, під час зустрічі науковий співробітник-зберігач колекції розповість про особливості зберігання пам’яток у фондосховищі, порядок взяття на державний облік музейних предметів, шляхи надходження музейних предметів до колекції тощо.

Коли: 25 січня 14:00

Де: Національний музей українського народного декоративного мистецтва (вул. Лаврська, 9)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт гурту Jungle

Що цікавого: Британці Jungle вперше виступлять в Україні та представлять новий альбом «For Ever».

Коли: 25 січня 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 1190 - 2190 грн

Більше інформації: Facebook

Театралізована вечірня екскурсія «Містична Україна»

Що цікавого: Українська історія приховує безліч таємниць, містичних та нерозгаданих легенд. І завіса над деякими з них підніметься під час захопливої екскурсії при світлі каганців.

Коли: 26 січня 19:00

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 150 грн

Більше інформації: Facebook

Показ фільму «Dominion»

Що цікавого: Домініон – повнометражний фільм від режисера Кріса Дельфорса та продюсера Шона Монсона, режисера фільму «Земляни», який розкриває проблему використання тварин людиною. Фільм знятий за допомогою дронів, прихованих та кишенькових камер, та озвучений такими зірками як Хоакін Фенікс, Руні Мара та Sia.

Коли: 26 січня 19:00

Де: Vegan boom store (вул. Б. Хмельницького, 16-22)

Скільки: Вхід вільний. Необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Концерт Pulatova

Що цікавого: Після того, як в минулому році остаточно розпалася група Flëur, одна з вокалісток, Ольга Пулатова, разом з Євгеном Чеботаренко створили новий проект. Їх дебютний альбом «Рой» про подолання. Трансформація і перехід в інший стан неможливі без дискомфорту і болю, не можна стати краще, ні разу не відчувши розчарування і відчай, придбати силу, не визнавши свою слабкість. «Рой» це побажання розвитку і пізнання себе всім, хто буде слухати його.

Коли: 26 січня 19:00

Де: MonteRay Live Stage (вул. Прорізна, 8)

Скільки: 200 - 600 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка Нікіти Цоя «HAMPERDU»

Що цікавого: Переможець Другого українського неформального Арт-Баттлу (ДУНАБ) представить свій новий проект. Нікіта Цой не приховує, що натхнення для виставки «HAMPERDU» він знайшов у сучасних медіа, а саме – у телесеріалі «Проповідник». Дія серіалу відбувається у вигаданому Всесвіті, жорстокому, абсурдному, але все одно незбагненно привабливому для глядача.

Коли: 24 січня - 10 лютого

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Анімаційні короткометражки

Що цікавого: Перелік короткометражних фільмів у рамках показу  “Анімаційні короткометражки”, що демонструються під час Заходу: "Погана дівчинка", "Побічні ефекти", "Документальні фільми", "Острів", "Шлях гігантів", "Вік мореплавства", "Кальдера", "Керований монетою", "Гонг", "Зашифрований", "Поради для привидів", "Їжачок", "Печиво та Пиріг", "Єнот і світло" та "Без тебе".

Коли: 25 - 27 січня 11:00, 16:30, 19:00

Де: Кінотеатр Жовтень (вул. Костянтинівська, 26)

Скільки: 70-100 грн

Більше інформації: Сайт

Виставка котів RUI Cat Show

Що цікавого: Виставка котів RUI Cat Show не лише змога поглянути на котів різних порід, окрасу та віку. Це ціле шоу, де можна буде спостерігати Аджіліті для кішок, дізнатися по яким критеріям відбирають родовитих котів, та поспілкуватися з власниками.

Коли: 26 - 27 січня 10:00-19:00

Де: МВЦ (Броварський проспект, 15)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-