TAYANNA відмовилася від участі у Нацвідборі на Євробачення

TAYANNA відмовилася від участі у Нацвідборі на Євробачення

Укрінформ
Співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) відмовилася від участі в Національному відборі на Євробачення-2019.

Про це вона написала у Facebook.

"Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Бiльше я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням", - зазначила співачка.

TAYANNA висловила впевненість, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким "квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені".

Читайте також: “Галина гуляла”. Гурт YUKO хоче піти на Євробачення з українською піснею

"Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене, та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу "Ні". Досить", - наголосила вона.

За її словами, наразі вона поринає в те, що "мене, дiйсно, захоплює" - запис нового альбому та пiдготовка до сольного концерту.

TAYANNA подякувала шанувальникам за підтримку.

Як повідомлялося, 10 січня телеканали UA: Перший та СТБ оголосили імена півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019. З 9 лютого в прямих ефірах за право представити Україну боротимуться 16 виконавців: Braii, Freedom jazz, KAZKA, YUKO, The Hypnotunez, LAUD, TAYANNA, Brunettes Shoot Blondes, VERA KEKELIA, ЦеШо, Ivan NAVI, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR, KHAYAT.

Прямі ефіри національного відбору-2019 відбудуться 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Цього року пісенний конкурс Євробачення приймає Ізраїль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-