Вандали зламали стіну для фестивалю крижаних скульптур у Сумах

Вандали зламали стіну для фестивалю крижаних скульптур у Сумах

Укрінформ
У місті Суми невідомі пошкодили стіну з криги, яка призначалась для будівництва воріт «Містечка зимових розваг» у рамках фестивалю крижаних скульптур.

Про це під час наради в Сумській міськраді розповів куратор містечка зимових розваг Вадим Дубодєлов.

«У нас пройде фестиваль крижаних скульптур. Це буде міжнародний проект, до нас приїжджають скульптори з Києва, Харкова, Львова, Дніпра, а також майстер із Фінляндії. Сьогодні ми починаємо придумувати скульптури – так, як робили раніше. Але нам потрібна допомога з нічною охороною. Ми завезли близько 10 тонн льоду і за вихідні вже зрозуміли, що таке вандалізм», – зазначив Дубодєлов.

Також куратор проекту розповів: «Спочатку була думка - ніяких крижаних скульптур не буде! Але потім я подумав: невелика купка погано вихованих людей не зможуть завадити більшості адекватних людей. Фахівці зроблять заново ворота і ще привезуть льоду для учасників фестивалю».

Читайте також: На Сумщині реалізують краєзнавчий проект “Велика спадщина”

Він висловив переконання, що учасники фестивалю створять чудові скульптури, а місцеві комунальні підприємства допоможуть в організації свята.

Також Вадим Дубодєлов наголосив, що на місці проведення фестивалю повинні чергувати працівники поліції, аби убезпечити створені майстрами фігури від руйнування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-