Чернігівський ляльковий театр повіз дітям Донбасу кращу виставу країни

Чернігівський ляльковий театр повіз дітям Донбасу кращу виставу країни

Фото
Укрінформ
У рамках національного мистецького проекту "АRTперемир'я" Чернігівський театр ляльок ім. О. Довженка повіз дітям Донбасу кращу дитячу виставу України.

Про це повідомила прес-служба департаменту культури і туризму,національностей та релігій Чернігівської ОДА.

"З 14 по 18 січня 2019 року Чернігівський обласний театр ляльок ім. Олександра Довженка дарує різдвяну радість сотням дітей прифронтової зони Донбасу. З виставою "Ангелик, що загубив зірку" колектив театру виступає в Авдіївці, Мар’їнці, Попасній, Торецьку, Бахмуті, Лисичанську, Соледарі та Рубіжному", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за 5 днів творчу роботу чернігівських лялькарів переглянули 3 тисячі "дітей війни". Покази відбуваються в рамках національного мистецького проекту "АRTперемир'я", заснованого режисером Максимом Доболюбовим у жовтні минулого року за сприяння командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва та Міжнародного благодійного фонду "Українське виконавське мистецтво".

В департаменті додають, що постановка "Ангелик, що загубив зірку" у листопаді 2018 р. стала переможцем Всеукраїнського фестивалю-премії "ГРА" в номінації "Найкраща вистава для дітей". За це її і включили в проект " АRTперемир'я".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-