“Галина гуляла”. Гурт YUKO хоче піти на Євробачення з українською піснею

“Галина гуляла”. Гурт YUKO хоче піти на Євробачення з українською піснею

Відео
Укрінформ
Електро-фолк дует YUKO представить на Національному відборі на Євробачення 2019 пісню українською мовою GALYNA GULIALA.

Про це гурт повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Ми вирішили не створювати пісню спеціально під Євробачення та не перекладати її на англійську мову, так як це могло вдарити по самобутності нашої музики та аутентичності фольклорних текстів. Ми віримо, що тільки з музикою, створеною без думок про формат, можливо досягти найвищих результатів”, – зазначили учасники YUKO.

Композиція GALYNA GULIALA входить до альбому DURA?, який група випустила у листопаді 2018 року. 17 січня гурт YUKO презентував лірик-відео на цей трек.

Читайте також: Оголошені учасники національного відбору на Євробачення-2019

“Нашим новим альбомом "DURA?" ми розповідаємо історію однієї жінки, про її юність, помилки, безглузді порожні поради суспільства, боротьбу із застарілими нормами моралі і підвалинами. Всередині альбому героїня звільняється від своїх пережитих проблем і на етапі пісні "Галина гуляла" починає нове і вільне життя. Радію, що саме з цією піснею ми будемо представлятися на Національному відборі”, – написала вокалістка YUKO у своєму Facebook.

Нагадаємо, що півфінали національного відбору-2019 відбудуться 9 та 16 лютого, а фінал пройде 23 лютого. Транслювати концерти у прямому ефірі будуть на телеканалах UA:Перший і СТБ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-