У Києві покажуть фільм про порятунок фотоапарату Polaroid

У Києві покажуть фільм про порятунок фотоапарату Polaroid

Укрінформ
14 січня у столичному кінотеатрі “Київ” відбудеться кіновечірка Polaroid. В її межах пройде показ документального фільму “Миттєві мрії” нідерландського режисера Віллема Баптіста.

Про це повідомляють представники дистрибюторської компанії Kinove, які організовують захід.

“Попри шалену популярність, у 2008-му році компанія Polaroid була вимушена зупинити масове виробництво своїх плівок і апаратів. Причиною став бум продажу цифрових, більш економних у використанні ґаджетів. Сама ж технологія миттєвої фотографії ризикувала зникнути назавжди. Але невелика група ентузіастів, незважаючи на потенційну збитковість справи, вирішила врятувати Polaroid. Що з цього вийшло, задокументував Віллем Баптіст у своєму фільмі “Миттєві мрії”, – зазначають організатори.

Читайте також: Екодія презентує найкращі фотоісторії про життя в українському селі (ART HUB)

Вечірка Polaroid буде присвячена феномену однойменної американської компанії фототехніки, яка мала шалену популярність у минулому столітті завдяки функції миттєвих світлин. Крім перегляду фільму Віллема Баптіста, на вечірці можна буде більше дізнатися про історію Polaroid, а також взяти участь у фотосесії та отримати власний Polaroid-портрет.

Фото: instantdreamsmovie.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-