Німців на відпочинку найбільше дратують росіяни і британці

Німців на відпочинку найбільше дратують росіяни і британці

Опитування
Укрінформ
Найбільше німецьких туристів на відпочинку дратують росіяни та британці.

Такі дані опитування, проведеного туристичним інтернет-порталом ab-in-den-urlaub .

«Перш за все росіяни (40%), британці (25%) і поляки (14%) отримали погані оцінки», - випливає з результатів опитування.

Німців, зокрема, росіяни найбільше дратують своєю буйністю і галасливістю (60 відсотків опитаних), схильністю до випивки (56 відсотків), поганими манерами під час їжі (50 відсотків), грубістю поведінки (38 відсотків) і зацикленістю на селфі (24 відсотки) .

Не багатьом кращими в очах німецьких туристів виглядають британці. Їм закидають схильність до непомірного вживання алкоголю (58 відсотків респондентів). Таке враження не позбавлене підстави, варто почитати звіти авіакомпаній, літаки яких раз у раз змушені здійснювати позапланові посадки через п'яних британців на борту; і мало хто з відпочивальників на Майорці не зустрічається з «британськими ордами, що повсюди хитаються і в п'яному маренні несуть казна-що».

Примітно, що саме схильність до зловживання алкоголем викликає найбільшу антипатію у відпочивальників з ФРН. До найбільш питущих віднесли також італійців, поляків і американців. Однак, як не дивно, їх анітрохи не дратує ганебна поведінка їх п'яних співвітчизників, яких на тій же Майорці не раз критикували інші іноземці. Також прихильно німці ставляться до швейцарців, австрійців і голландців.

Читайте також: В ЄС повинні враховувати побоювання східноєвропейців щодо РФ - Маас

Туристів з Азії, яких, хоча вони і не п'ють практично, вважають занадто галасливими.

Сліпуче сонце, екзотичні продукти харчування, відсутність начальника і колег, можливо, навіть секс на пляжі - існує маса причин, щоб запам'ятати свято. Теоретично. На практиці ж, однак, позитивні спогади занадто часто затьмарюють ті, хто відпочиває поруч з нами.

В опитуванні, участь в якому взяла 6811 особа, вибрати пропонували серед росіян, британців, поляків, голландців, американців, китайців, французів, італійців, японців, австрійців, швейцарців і німців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-