“Виробництво без жорстокості – це нова розкіш”. У США пройде тиждень веганської моди

“Виробництво без жорстокості – це нова розкіш”. У США пройде тиждень веганської моди

Укрінформ
Лос-Анджелес прийме перший Тиждень веганської моди. Його події відбудуться 1-4 лютого у креативному хабі California Market Center.

Як зазначається на офіційному сайті події, Vegan Fashion Week покликана популяризувати етичну моду у світі. Девіз Тижня веганської моди – “Виробництво без жорстокості – це нова розкіш”.

Організатори підкреслюють, що на цій події перетинаються мода з активізмом, адже її учасники не використовують тварин для створення свого одягу й закликають робити те саме й інших.

За словами ініціаторки Vegan Fashion Week Еммануелле Р’єнда, вона організовує не просто одноразову подію, але засновує однойменну громадську організацію.

Читайте також: Одразу дві американські актриси прийшли на "Золотий глобус" в сукнях українських дизайнерів

Відкриття Vegan Fashion Week пройде у Лос-Анджелеському історико-природничому музеї – одному з найбільших музеїв на заході США. Усі інші покази відбуватимуться у California Market Center, де також працюватиме лаунж, в якому можна буде придбати одяг брендів альтернативної моди, а також веганську косметику та їжу. Крім того, у межах Тижня пройдуть виставки і конференції, присвячені найбільш гострим проблемам модної індустрії.

Фото: www.livekindly.co

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-