У Вінниці встановлять 3-метровий дідух

У Вінниці встановлять 3-метровий дідух

Укрінформ
На Різдво у центрі міста Вінниця з’явиться дідух, висота якого сягатиме три метри. Його поставлять у центрі міста, на Європейській площі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міськради.

«Наше місто продовжує відроджувати народні традиції святкування Різдва, тому вже другий рік у центрі Вінниці цього дня буде встановлено символ свята – дідух. Цьогоріч він буде заввишки понад три метри і стане чудовою фотозоною, яка працюватиме до завершення роботи новорічно-різдвяного ярмарку на Європейській площі», – розповіли у департаменті.

Читайте також: Вінниччани на Різдво їздитимуть у транспорті безкоштовно

Святкового дідуха виготовив місцевий дизайнер Олександр Котловий. Він використав  обжинкові композиції, подаровані місту делегаціями з районів області з нагоди Дня Незалежності України. Народний символ Різдва має металевий каркас, оздоблений соломою та колоссям зернових культур.

Встановлять дідуха у Вінниці різдвяного вечора. До його презентації місцеві творчі колективи виконуватимуть колядки і щедрівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-