Олесь Санін напророкував славу акторам свого нового фільму

Олесь Санін напророкував славу акторам свого нового фільму

Ексклюзив
Укрінформ
Триває робота на фільмом “Довбуш”, який знімає український режисер Олесь Санін. Автор картини переконаний, що його нова стрічка розкриє багато акторських талантів.

Про це він повідомив в інтерв’ю Укрінформу.

“У нас класні, талановиті актори, які підходять до цього фільму й до своєї ролі конкретно. І якщо вони не зірки зараз, то мусять ними стати”, – зазначив Санін.

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі “Довбуш” виконують Сергій Стрельніков (Олекса Довбуш), Олексій Гнатковський (Іван Довбуш) і Даша Плахтій (Марічка).

Даша Плахтій, Олесь Санін, Сергій Стрельніков і Олексій Гнатковський
Даша Плахтій, Олесь Санін, Сергій Стрельніков і Олексій Гнатковський

“Незалежно від того, наскільки успішним чи касовим буде фільм, після його прем’єри глядачі побачать феноменальних українських акторів, і ніхто вже не буде казати, що у нас їх не існує чи вони не здатні, й що краще брати закордонних, навіть другосортних, щоб вони принесли фільму успіх і касу”, – додав Олесь Санін.

Читайте також: “Переломний момент” Олеся Саніна номінували на “Золотий помідор”

“Довбуш” – це історична драма, в якій на основі українських та польських архівних документів відтворюють історію життя легендарного героя з Карпат – Олекси Довбуша.

Проект цього фільму став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно, за підтримки якого створюється стрічка. Зйомки картини розпочались наприкінці літа цього року, а завершаться навесні 2019-го.

Прем’єра “Довбуша” запланована на осінь прийдешнього року.

Фото: broadcast.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-