Фестиваль Маланок у Чернівцях може не відбутися - не вирішили питання з грошима

Фестиваль Маланок у Чернівцях може не відбутися - не вирішили питання з грошима

Укрінформ
Фестиваль Маланок, який щороку проходить у Чернівцях в середині січня, опинився під загрозою зриву. У міській раді досі не можуть вирішити питання виділення грошей на проведення фестивалю.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в управлінні культури Чернівецької міськради.

«В афішу проведення новорічно-різдвяних заходів ми включили і фестиваль Маланок у Чернівцях на 15 січня 2019 року. Проте, через деякі невирішені питання, в тому числі і щодо фінансування дійства, організатори відмовляються його проводити», – розповіла начальник управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко.

Вона запевнила, що управління культури зі свого боку всіляко сприяє проведенню такого фестивалю. Адже він популяризує місто та область не лише на всю Україну, а й для туристів з інших держав.

Про проблеми із проведенням цьогорічного фестивалю Маланок раніше розповідала і організатор свята Оксана Лелюк на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Німецькому глядачеві представлять вокальний цикл на вірші українських поетів

За її словами, фестиваль Маланок, який гуртує близько 40 тисяч осіб в центрі міста з великогабаритною технікою і всіма з цього випливаючими складнощами, вимагає задіяння місцевої влади до підготовки та проведення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-