Поліція Нью-Йорка розшукала пару з Британії, яка впустила обручку в шахту метро

Поліція Нью-Йорка розшукала пару з Британії, яка впустила обручку в шахту метро

Відео
Укрінформ
Департамент поліції міста Нью-Йорк зумів за день розшукати за відеозаписами вуличних камер пару з Великої Британії, яка впустила обручку у вентиляційну шахту метро.

Правоохоронці знайшли чоловіка й жінку завдяки Твіттеру й домовились повернути обручку назад, повідомило американське інформагентство Reuters

"Поліція Нью-Йорка в неділю розшукала пару туристів, чиє відео з невдалою пропозицією руки й серця стало вірусним після того, як їхня обручка впала крізь решітку підземної шахти метро на Таймс Сквер", - зазначається в публікації.

Відео про інцидент, розміщене у Twitter Департаментом поліції Нью-Йорка в суботу, зібрало понад 20 тис. ретвітів, що допомогло знайти пару, яка на той момент уже повернулася до Сполученого Королівства. 

"Сьогодні щаслива пара повертається у рідну країну, але завдяки вашим ретвітам вони почули, що ми їх розшукували, - написали в Департаменті поліції Нью-Йорка в неділю. - Ми домовилися, що повернемо їхню обручку назад. Вітаємо!"

Читайте також: В Австралії дозволили гей-шлюби: сфера послуг виявилась неготовою

Співробітники поліції змогли дістати та очистити ювелірний виріб, пише видання. 

"Дякуємо, Twitter. Справу закрито! З любов'ю, Джон, Даніелла і Департамент поліції Нью-Йорка",- написали поліцейські.

За статистикою, квартали Таймс Сквер у центр Нью-Йорка відвідують понад 350 тис. людей щодня. Це місце ще називають "Перехрестям світу".

Фото: Zee News Network 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-