Нацопера в грудні обіцяє зустрічі із світовими зірками

Нацопера в грудні обіцяє зустрічі із світовими зірками

Укрінформ
Національна опера України в грудні подарує глядачам зустріч із зірками світового рівня Людмилою Монастирською та Євгеном Орловим, героями улюбленого балету "Лускунчик" та новорічно-різдвяну програму. 

Про це повідомили у прес-службі театру.

"У рамках проекту "Українські оперні зірки у світі"  в гості до столичної публіки завітає її улюблениця Людмила Монастирська та чудовий бас Євген Орлов, які виконають головні партії в опері «Дон Карлос». До свят Національна опера  підготувала новорічно-різдвяну програму та зустріч з героями улюбленого балету "Лускунчик", - йдеться у повідомленні.  

Ті шанувальники балетного мистецтва, які не відвідали минулого року прем'єру  «За двома зайцями», матимуть змогу побачити її 9 грудня. Музику до неї написав композитор Юрій Шевченко, а розповісти мовою пластики улюблений сюжет про невдаху- цирульника, який «погнався за двома зайцями», наважився балетмейстер-постановник Віктор Литвинов. Автор лібрето - Тетяна Андрєєва, диригент - Володимир Кожухар, сценограф - Сергій Маслобойщиков, художник по костюмах - Ганна Іпатьєва. 

Почути світових оперних зірок в опері Дж.Верді "Дон Карлос" столична публіка зможе 21 грудня. Солістка Національної опери України Людмила Монастирська у цій виставі постане перед шанувальниками в ролі Єлизавети Валуа, а партію Філіпа II, короля іспанського, виконає відомий бас  запрошений соліст Євген Орлов.

У  головних партіях також провідні солісти Андрій Романенко  (Дон Карлос), Геннадій Ващенко (Родріго, маркіз ді Поза), Алла Позняк  (принцеса Еболі), Юрій Аврамчук (граф ді Лерма),  Тарас Штонда  (Великий інквізитор). 

Любовну трагедію гейші Чіо-Чіо-Сан в опері «Мадам Баттерфляй» Дж.Пуччіні 22 грудня засобами бельканто розкажуть Ксенія Бахретдінова-Кравчук і Валентин Дитюк. 

Читайте також: У Києві відкривається резиденція Святого Миколая

А 26-27 грудня та 6 січня 2019  року святковий настрій глядачам подарує новорічно-різдвяний концерт, у програмі якого -  фрагменти з відомих опер, оперет та балетних вистав у виконанні солістів опери та балету Національної опери України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-