Головний викладач акторської майстерності в Голлівуді провела майстер-клас у Києві

Головний викладач акторської майстерності в Голлівуді провела майстер-клас у Києві

Укрінформ
У Києві відбулася зустріч професіоналів українського кіно та ЗМІ з головним викладачем акторської майстерності в Голлівуді Іваною Чаббак.

Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно.

"Коли до мене прийшов Сільвестер Сталлоне, йому було вже 68. Перше, що він мені сказав: "Я хочу більшого, я досяг усього, але я хочу вміти і могти ще більше". Це приклад того, як не потрібно переставати вчитись у будь-якому віці. Освіта акторів – це дуже важливо, потрібно не зупинятись і розвиватися, скільки б років вам не було. У Голлівуді вік для тих, хто хоче вивчати щось нове, не має значення. Це ми і хочемо донести до українців також", - розповіла Чаббак.

Івана, яка навчає акторства Бреда Пітта, Шарліз Терон, Єву Мендес, Джессіку Альбу та інших голлівудських зірок, поспілкувалася з українськими акторами та дала їм декілька порад.

На заході виступив також голова Держкіно Пилип Іллєнко, який зазначив: "Державна підтримка має спрямовуватися на фінансування усіх ланок кіноіндустрії, насамперед — на освіту кіновиробників. Адже сьогодні, коли кількість українських фільмів є достатньо великою, час говорити про їхню якість, а це неможливо без відповідної освіти. Для цього ми заклали відповідні норми в закон "Про державну підтримку кінематографії в Україні", але вони досі не працюють, бо ще не внесені зміни до Бюджетного кодексу".

Читайте також: Топ-5 голлівудських зірок, які розмовляють українською

Актриса Олена Лавренюк, яка ініціювала приїзд Івани в Україну, зауважила, що майстер-клас голлівудського викладача є корисним не лише для акторів, а й для режисерів, сценаристів та взагалі всіх, хто працює у кіноіндустрії.

Івана Чаббак – американський тренер і викладач акторської майстерності в Голлівуді. Вона очолює драматичну школу в Лос-Анджелесі, а також проводить семінари по всьому світу. Чаббак є автором популярної книги «Сила актора».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-