Етно-мюзик-фест

Етно-мюзик-фест "Віртуози фолку" відкриється концертом у Житомирі

Укрінформ
Другий Київ-етно-мюзик-фест "Віртуози фолку" стартує презентаційним концертом у Житомирі, що відбудеться у п'ятницю, 9 листопада.

Про це кореспондентові Укрінформу сказали організатори фестивалю.

«Цього року крім департаменту культури КМДА до підтримки фестивалю долучився ще й Український культурний фонд, завдяки чому розширився не лише масштаб, але й географія фестивалю. Замість одного фестивального дня відбудеться п'ять заходів. Фестиваль стартує 9 листопада великим концертом у Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера. Крім того, 18 листопада відбудеться концерт у столичному Українському домі та три презентаційні концерти-флеш-моби у київських торгово-розважальних центрах», — повідомили оргкомітеті.

За словами солістки ансамблю «Дніпро» та директора «Віртуозів фолку» Олени Кулик, символічно, що концерт відбудеться саме 9 листопада, у День української писемності і мови.

Читайте також: Фестиваль української музики у Швеції пройшов за участю дітей-переселенців з Донбасу

На сцені Житомирської філармонії виступлять ансамбль «Дніпро» та лауреати минулорічного Київ-етно-мюзик-фесту «Віртуози фолку» — етно-рок гурт «The doox» та почесний гість фестивалю, відомий майстер слова Анатолій Паламаренко.

Концерт розпочнеться у філармонії о 14.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-