Перший вікенд листопада: день дружби та безкоштовне кіно

Перший вікенд листопада: день дружби та безкоштовне кіно

Афіша
Укрінформ
У перші вихідні листопада пропонуємо сходити на книжковий ярмарок, послухати Станковича і подивитися безкоштовне кіно.

Зустріч «Global friendship day»

Що цікавого: Global Friendship Day — зустріч для всіх молодих людей, що мріють змінити світ. Подія має на меті показати, що для дружби не існує меж і категорій, не має значення статус чи приналежність до певної групи.

Коли: 2 листопада 17:00

Де: Культурно-мистецький центр НаУКМА (вул. Іллінська, 9)

Скільки: Вхід вільний, реєстрація

Більше інформації: Facebook

Безкоштовні покази актуальних стрічок від UA: Культура

Що цікавого: Кіноклуб каналу UA: Культура завершує перший сезон чотириденним фестивалем. У телецентрі «Оливець» та Будинку звукозапису демонструватимуться резонансні авторські стрічки останніх років. Програма фестивалю: короткометражки Oscar Shorts, «Тебе ніколи тут не було», «Заручники», «Неоновий демон», «Керол», «120 ударів на хвилину», «Лагідна», «Вона», «З любов’ю, Вінсент» та  «Юність».

Коли: 1 - 4 листопада

Де: Локації міста

Скільки: Вхід вільний, необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

17-ий Київський міжнародний ярмарок «Книжковий Медвін – 2018»

Що цікавого: Більше 80 учасників, автограф-сесії знаних та молодих письменників, презентації новинок, поетичні вечори, панельні дискусії, художні виставки, зустрічі та спілкування з однодумцями! Літературна кав’ярня, 2 зони презентацій, дитячий майданчик, майданчики майстер-класів. Програма

Коли: 2 - 4 листопада 

Де: НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт «Шостакович, Станкович»

Що цікавого: Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під орудою диригента Ігоря Палкіна представить програму із творів російського класика Дмитра Шостаковича і живого класика української музики Євгена Станковича.

Коли: 2 листопада 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка «Віч-на-віч: права людини в цифрову добу»

Що цікавого: Колаборація українських ілюстраторів та німецьких письменників покаже своє бачення стану прав людини та соціальної нерівності на вуличній виставці «Віч-на-віч: права людини в цифрову добу». Все це показано через індивідуальні авторські графічні стилі ілюстраторів Pictoric.

Коли: 30 жовтня - 25 грудня

Де: Orthodox. Books/Coffee/Illustration (вул. Велика Житомирська, 21а)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Ulichnaya Eda. Thanksgiving»

Що цікавого: Якщо ти давно планував зібрати всю родину разом – ось він той самий привід. Клич на фестиваль батьків, бабусь, дідусів. На фестивалі Ви знайдете розваги для всіх поколінь та смачну їжу. На Thanksgiving Festival меню буде традиційним – запечена індичка, гарбузовий і яблучний пироги, улюблені чаї – все, як у доброму передріздвяному кіно.

Коли: 3 - 4 листопада

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка «Інтерактивний майданчик»

Що цікавого: «Інтерактивний майданчик» — незвичайна виставка. Це місце, де мистецтво переплелося з новітніми технологіями. Дитина тут може робити все: галасувати, стрибати, торкатися предметів, експериментувати та вигадувати власні розваги, створюючи нові арт-об’єкти та навчаючись у грі.

Виставка складається з п’ятьох інтерактивних інсталяцій, кожна з яких реагує на рух, голос, доторки дитини в реальному часі. Серед них величезний музичний інструмент, на якому можна грати всіма частинами тіла, пристрій для малювання світлом, а також машина, що поєднує тактильні відчуття з візуальними.

Окрім цього, на відвідувачів чекає спеціальна лаунж-зона з кінотеатром, де можна переглянути класичні польські мультфільми 1960-70-х років та хіти української анімації.

Коли: 18 жовтня - 16 грудня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Social rave від Molodiya Festival

Що цікавого: Molodiya Festival’18 пройде у форматі social rave. Це – місце для колаборації громадських активістів та креаторів. Протягом днів та ночей, люди, що створюються соціальні проекти та комунікації створюватимуть соцрекламу.

Коли: 3 - 4 листопада 

Де: Lightfield.Productions (вул. Польова, 21)

Скільки: Необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Teen Halloween»

Що цікавого: В першу суботу листопада Pinchukartcentre запрошує підлітків на фестиваль страху й жаху. В програмі покази класичних хорор-фільмів, дві сцени з електронною музикою, воркшоп зі створення haloween-костюму, скульптурне різьблення гарбузів та багато іншого.

Коли: 3 листопада 18:00

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська, 1-3 / вул. Басейна, 2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Офіційна подія Burning Man «Decompression: U Augment US»

Що цікавого: Частина програми Burning Man Decompression вже відома: це різні інсталяції, в тому числі з використанням вогню; лекторій; Chillout Svadhisthana; гей-бар Analia; музичний арт-кар «Мрія Аграрія»; намет, в якому на Precompression був затишний танцмайданчик Robot Soul, в якому пізніше запалювали гості кемпу Kurenivka на Burning Man у Неваді, зараз уся ця атмосфера чекає на вас у форматі танцмайданчика Kurenivka Soul. Спеціальний гість – співорганізатор Robot Heart Benjamin Alexander!

Мета – розширення спільноти українських бьорнерів, адже організатори вірять, що чим більше українців познайомляться з культурою і принципами Burning Man, тим менше залишиться в Україні упереджень, нетерпимості, побутового хамства і безпорадності.

Коли: 3 листопада 18:00

Де: 13-ий павільйон ВДНГ (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 600 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт Монеточка

Що цікавого: Найбільш неоднозначна співачка про яку заговорили всі – від Земфіри до Шнурова. Хтось любить, хтось хейтерить але байдужим не залишиться ніхто.

Коли: 3 листопада 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 800 - 1300 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка Вартана Маркар’яна «Ідентифікація міста»

Що цікавого: Полтавський художник Вартан Маркар’ян уже кілька років поспіль працює над темою урбаністичного, промислового пейзажу, досліджуючи в живописі діалог між людиною й містом.

Коли: 23 жовтня - 9 листопада (щодня, крім неділі та понеділка)

Де: Галерея «АВС-арт» (Андріївський узвіз, 2б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Міжнародний ярмарок фотографії «Photo Kyiv Fair 2018»

Що цікавого: Уже вдруге у столиці пройде Міжнародний ярмарок фотографії «Photo Kyiv Fair». Фестиваль об’єднає українські та міжнародні галереї. Окрім масштабної виставки, під час фестивалю проходитимуть лекції та дискусії на яких виступатимуть експерти у сфері мистецтва та арт-бізнесу із різноманітних країн.

Коли: 1 - 4 листопада 

Де: Chicago Central House (вул. Антоновича, 44)

Скільки: 1 день - 100 грн, абонемент на 4 дні - 200 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка «Листи з Вавилону»

Що цікавого: Виставка «Листи з Вавилону» від художників Олексія Малих та Марини Афанасьєвої. У їхніх творах відображені історія, міфологія, архітектура давніх та легендарних міст. Митці пропонують здійснити подорож до самої «Брами Бога» – міста Вавилон.

Коли: 30 жовтня - 18 листопада

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-