Зірки ТБ провели благодійний майстер-клас, щоб допомогти редактору Укрінформу

Зірки ТБ провели благодійний майстер-клас, щоб допомогти редактору Укрінформу

Фото
Укрінформ
Відомі українські телеведучі Яніна Соколова, Анна Панова та Григорій Герман провели благодійний майстер-клас, щоб допомогти зібрати кошти на лікування редактору інформагентства "Укрінформ" Станіславу Давидову.

Як повідомила ініціатор проведення майстер-класу, колишня співробітниця Укрінформу, а тепер - ведуча новин на телеканалі UA|TV Дар'я Вершиленко, за один вечір, коли телеведучі ділилися секретами своєї майстерності, вдалося зібрати більш як 11 тис. грн. Ці кошти вони передали на операцію колезі з Укрінформу.

"Благодійність та ідеї люблять швидкість. Тому, коли стало відомо, що Стас потрапив у біду й потребує коштовної операції, ідея благодійного майстер-класу прийшла сама собою. Аудиторія, яку зібрали майстри "живого" телеефіру, виявилась напрочуд допитливою. Її цікавило усе: і таємниці інтерв'ю, і подробиці роботи за кадром, і непередбачувані ситуації під час прямого ефіру, й навіть розпитували, як правильно вибудовувати шлях до успіху", - зазначила Вершиленко.

Благодійний майстер-клас від телезірок "Секрети ведучих прямого ефіру" / Фото: Шамкін Данііл. Укрінформ

До меценатства долучилася і співробітниця агенції Укрінформ Ірина Айгустова, яка принесла на благодійний майстер-клас свої картини із зображенням янголів. Ці картини на "аукціоні" купили учасники зустрічі, чим забезпечили додаткову круглу суму на оздоровлення колеги.

Читайте також: Україна презентувала стенд на благодійному ярмарку в Пекіні

Укрінформ щиро вдячний усім людям, які долучилися до майстер-класу: його організації, проведення та участі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-