Як британські монархи зустрічали королівське подружжя Нідерландів

Як британські монархи зустрічали королівське подружжя Нідерландів

Фото
Укрінформ
Король і королева Нідерландів Віллем-Олександр і Максима прибутку з офіційним візитом до Великої Британії.

Про це повідомляє jetsetter.ua.

Вдень на королівське подружжя чекала офіційна зустріч з Єлизаветою II і кілька запланованих протоколом заходів, а ввечері вони відвідали банкет у Букінгемському палаці. Крім членів королівської сім'ї, на події була присутня і Тереза Мей. Її супроводжував принц Вільям.

Серед вечірніх образів, обумовлених дрес-кодом, кращим заслужено стало вбрання Кейт Міддлтон. Сукні від Alexander McQueen ніжно-блакитного відтінку вона доповнила улюбленою тіарою принцеси Діани Cambridge Lovers Knot.

Як британські монархи зустрічали королівське подружжя Нідерландів / Фото: jetsetter.ua

Блакитні і сині тони - зараз фаворити у монарших осіб: під час візиту на Фіджі Меган Маркл також віддавала перевагу відтінкам неба у своєму останньому образі.

Кембриджська тіара раніше належала бабусі королеви Єлизавети II. У 1981 році королева подарувала її принцесі Діані на честь одруження з принцом Чарльзом. Наразі ця тіара є улюбленим прикрасою Кейт і часто доповнює її вечірні вбрання.

Читайте також: Британські модельєри відмовилися від натурального хутра

Свій образ герцогиня Кембриджська доповнила намистом принцеси Александри Данської і особливим елементом — орденом Єлизавети II, що присуджується на знак особистої поваги до королеви жінкам — членам королівської родини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-