У

У "Дизель Шоу" підтвердили загибель актриси Марини Поплавської в ДТП

Оновлено
Укрінформ
"Дизель Шоу" офіційно підтвердило загибель своєї актриси Марини Поплавської в аварії на трасі Киев-Чоп біля села Мила Київської області.

Про це повідомляється на сторінці "Дизель Шоу" в Facebook.

"Марина Поплавська сьогодні загинула в результаті ДТП дорогою з Львова до Києва. Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без погроз для життя. Решта акторів доправлена до Києва, їх здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Київщині унаслідок ДТП загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська

Раніше поліція Київської області повідомила, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ-Чоп на Київщині загинув пасажир автобуса, ще четверо дістали травми. За даними dtp.kiev, загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, ще четверо акторів дістали травми.

Марина Поплавська народилася в 1972 році в місті Новоград-Волинський. Закінчила Житомирський державний університет імені Івана Франка. Брала участь у команді КВН «Дівчата з Житомира». Після закінчення навчання пішла працювати в школу вчителем мови і літератури. Тривалий час поєднувала роботу в одній із житомирських шкіл з роботою на телебаченні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-