"Автомобілі Останніх бажань" проїхали центром Берліна

Фото
Укрінформ
Волонтери у Німеччині готові полегшити останні тижні і дні життя смертельно хворих людей, виконавши їх мрію – відвезти їх будь-куди на "Автомобілі Останніх бажань".

Колона з 16 таких автомобілів – від кожної федеральної землі ФРН - проїхала у четвер центром Берліна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми просто хочемо, щоб люди знали, що таке є", - пояснює кореспонденту мету демонстрації волонтерка з Мангейма, яка представилася Беатою.

Автомобіль відвезе до моря або на концерт, в ліс або на матч улюбленої команди, а може просто до друзів чи онуків – туди, куди захоче здійснити подорож людина, дні якої на цьому світі злічені.

Машини не просто обладнані всередині так, аби пасажиру було максимально комфортно в них є все необхідне для реанімації та надання екстреної медичної допомоги.

Існує програма під егідою Союзу самаритянської роботи (ASB) на пожертвування та членські внески людей, які вважають, що колись такий Автомобіль може знадобитися і їм. По всій країні прийти на допомогу тим, кому це потрібно, готові 1200 осіб, що іменують себе «добровільні самаритяни».

Фото: Ольга Танасійчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-