Максакова заявляє, що невідомі зламали і заблокували її квартиру

Максакова заявляє, що невідомі зламали і заблокували її квартиру

Укрінформ
Невідомі люди 18 жовтня зламали двері до квартири оперної співачки і вдови екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марії Максакової у Києві та вимагають звільнити приміщення.

Про це розповіла співачка у коментарі виданню "ГОРДОН".

 "Мені зателефонувала няня і повідомила, що до квартири, де я живу, ламають двері. Прямо зараз двері вже зламані, 15 осіб стоять у коридорі і вимагають збирати речі. Поліцію викликали. Мене не було в цей час у Києві. Я дуже нервую, вже вилітаю. Переконливо прошу правоохоронні органи негайно відреагувати на ситуацію", - заявила співачка. 

За її словами, у заблокованій квартирі знаходяться її син з нянею.

Максакова повідомила, що підозрює у захопленні квартири колишнього начальника відділу Слідчого комітету Одинцовського району Московської області Дениса Панаїтова.

Як повідомляв Укрінформ, колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вбили 23 березня 2017 року біля готелю Premier Palace у Києві. Вбивця потрапив в екс-депутата чотири рази - Вороненков помер на місці, нападник також був поранений і помер у лікарні.

Читайте також: Вбивство Вороненкова: обвинувальний акт налічує понад 40 сторінок

9 жовтня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в організації вбивства Вороненкова підозрюють російського кримінального авторитета Володимира Тюріна, який раніше був цивільним чоловіком дружини Вороненкова Марії Максакової.

Слідство вважає, що Тюрін підконтрольний ФСБ РФ і замовив вбивство Вороненкова в обмін на преференції з боку російських спецслужб для кримінальних угрупувань.

Сам Тюрін заперечує свою причетність до цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-