У Дніпрі презентують фільм та книгу про оборону Луганського аеропорту

У Дніпрі презентують фільм та книгу про оборону Луганського аеропорту

Укрінформ
У Дніпрі 21 жовтня відбудеться презентація книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» та документального фільму «Луганський форпост».

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики.

«21 жовтня 2018 року о 15:00 у Дніпропетровській облдержадміністрації відбудеться презентація книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» та документального фільму «Луганський форпост», - йдеться у повідомленні.

У презентації візьмуть участь Руслан Козинець, полковник, командир 2-го батальйону 25-ї окремої парашутно-десантної бригади; Олексій Кузменко, підполковник, командир батальйону 25-ї окремої парашутно-десантної бригади; Юрій Руденко, учасник оборони ЛАП, співавтор книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту»; Андрій Зеленський, учасник оборони ЛАП, 25-та окрема парашутно-десантна бригада; Олександр Дріз, генеральний продюсер фільму «Луганський форпост», керівник міжнародного продюсерського центру «Фор-Пост»; Віктор Литвінов, керівник сектору інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу Міністерства інформаційної політики.

Читайте також: Бібліотека для Донбасу: вже передали понад 35 тисяч книг

Організаторами заходу є Міністерство інформаційної політики та Дніпровська обласна державна адміністрація.

Книга «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» – результат першої в Україні спроби зібрати та проаналізувати свідчення безпосередніх учасників однієї з найгероїчніших і найтрагічніших операцій початку російсько-української війни, що досі лишається маловідомою для більшості українців. У документальній хроніці описуються події, пов’язані з обороною міжнародного аеропорту «Луганськ» та прилеглих населених пунктів (квітень-початок вересня 2014 року), а також події, що передували окупації Луганська (зима-весна 2013-2014 років).

«Луганський форпост» - картина, створена міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» на замовлення Державного агентства України з питань кіно. Фільм розповідає про майже чотиримісячну операцію наших військ з оборони Луганського аеропорту, але не обмежується лише подіями довкола летовища.

Фото: wartime.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-