Джигарханян знову потрапив до лікарні

Джигарханян знову потрапив до лікарні

Укрінформ
Російський актор Армен Джигарханян знову госпіталізований, його доправили в одну з московських лікарень, його стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Про це заявив ТАСС адвокат актора Євген Парфьонов.

З початку року це п'ята госпіталізація актора.

"Напередодні Армен Борисович Джигарханян був госпіталізований в одну зі столичних лікарень. Його стан оцінюється медиками як середньої тяжкості, але стабільний", - сказав адвокат. Він не уточнив діагноз артиста, пославшись на лікарську таємницю.

Крім того, за словами Парфьонова, участь Джигарханяна 22 жовтня у судовому засіданні у кримінальній справі його колишньої дружини Віталіни Цимбалюк-Романівської у зв'язку з його тяжкою хворобою неприпустима. "Раніше нами неодноразово надавалися в суд документи про неможливість участі у процесі Армена Борисовича", - зазначив він, попросивши журналістів "не штурмувати" Джигарханяна, а дати артистові "спокійно лікуватися".

Читайте також: ЗМІ: Джигарханяна госпіталізували з інфарктом

83-річний Джигарханян керує Московським драматичним театром. Відомий за ролями у фільмах "Здрастуй, це я!", "Нові пригоди невловимих", "Собака на сіні", "Здрастуйте, я ваша тітка", "Місце зустрічі змінити не можна", "Тегеран-43", "Місто Зеро", "Паспорт", "Царевбивця" і багатьох інших. Народний артист СРСР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-