American Music Award назвала переможців 2018 року

American Music Award назвала переможців 2018 року

Укрінформ
Американська співачка Тейлор Свіфт виборола головну нагороду – "Артист року" - престижного музичного шоу American Music Awards (АМА), яку проводиться щороку американським телеканалом ABC.

Крім того, вона стала володарем ще трьох премій АМА – "Найкращий тур року", "Найкраща артистка в жанрі поп/рок" та "Найкращий поп/рок альбом", йдеться на офіційному сайті телеканалу.

Загалом, переможці були відзначені в 29 номінаціях.

Серед фаворитів опинилася також молода співачка Каміла Кабелло. Вона отримала статуетки "Кращий новий артист року", "Найкраще музичне відео", "Краща пісня в жанрі поп/рок" – остання за композицію Havana.

Південнокорейська група BTS виборола премію "Найкращий соціальний артист", а група Migos забрала статуетку "За кращий дует чи групу в жанрі поп/рок". Репер Post Malone був визнаний кращим артистом (серед чоловіків-виконавців) у жанрі поп/рок, а Кейн Браун – кращим артистом у жанрі кантрі, який також отримав дві премії за кращий кантрі-альбом та кантрі-пісню. Найліпшою виконавицею кантрі серед жінок визнана Керрі Андервуд, а кращим дуетом/групою в цьому жанрі – Florida Georgia Line.

Що стосується нагород для виконавців репу й хіп-хопу, під час цьогорічної церемонії були визнані Cardi B (серед чоловіків), який також отримав приз за кращу пісню, та група Post Malone (за кращий альбом у цьому жанрі).

Читайте також: Spotify оприлюднив рейтинг найпопулярніших пісень за 10 років

Приз за найкращий соул/R&B-альбом був присуджений виконавцю XXXTENTACTION17. При цьому, серед соло-співаків були відзначені Khalid (серед чоловіків) та Rihanna (серед жінок). Bruno Mars та Cardi B отримали нагороду за найкращу пісню.

Крім того, були названі переможці в інших жанрах. Зокрема, в альтернативному році – група Panic! At the Disco; у жанрі Adult Contemporary – Шаун Мендес; Latin – Дедді Янкі; Contemporary Inspirational - Лорен Дейгл; а також в жанрі електронної денс-мьюзік – Marshmello.

У номінації "Найкращий саундтрек" перемога дісталася Black Panther.

Церемонія вручення нагород пройшла в театрі Microsoft Лос Анджелеса і транслювалася наживо телеканалом ABC. 

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-